| Mihaiandrei2000 a întrebat:

Salut TPU! Ce parere aveti de sedatif pc?
Eu am inceput sa iau si acum am probleme cu erectia...(e moarta de tot) poate sa fie de la el?(pana acum nu am avut probleme de genu si de cand iau am problema asta si acum sa agravat)

4 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Pai de ce iei sedatif PC? Si cum il administrezi? Cred ca este normal sa ai probleme erectile odata ce iei aceaste pastile regulat...cred ca scrie si pe prospect acest lucru. Daca ai consuma ceai de valeriana regulat, ai avea aceeasi problema. Daca nu ai insomnii, nu vad motivul administrarii acestei pastile: eu o foloseam cand aveam insomnii mari din pricina depresiei postpartum.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Nu scrie nimic în prospect, dar este contraindicat femeilor care doresc să aibă copil, celor însărcinate și cu copil.
Deci, concluzia ar fi că are o influență negativă asupra fertilității. Discutați cu medicul de familie, eventual.

| Baddboy a răspuns:

Salut, mai intereseaza-te.
Am luat o perioada scurta, fara a avea probleme.

| Mihaiandrei2000 explică (pentru ValentinMihai78):

Pai si se poate rezolva? Le primisem pentru anxietate si le am luat pana intr o zi nu a mai miscat de loc si dupa am oprit tratamentul, dar acum ma excit greu si am erectia foarte proasta, iau niste vitamine, dar tot am probleme, deci trebuie sa apelez la medicul de familie?