| NSSNoShitsSherlock a întrebat:

De ce toate fetele sunt secretoase si refuza sa spuna ce simt? Mi se pare o prostie.

Răspuns Câştigător
| Seven07 a răspuns:

Pai :
1 - Exista teama de a primi un raspuns negativ la modul " te plac " si sa primeasca " fain, eu nu " ceea ce numai un bou ar face (ma simt aici )
2 - Deoarece creierasul lor le spune sa ramana "misterioase", astfel atrag barbatul respectiv. Problema e ca uneori sunt atat de misterioase incat se satura si barbatul.
3- Tu vezi in ce lume traim? E o prostie sa spui ce simti, oamenii sunt jigodii si vor profita de ceea ce simti, te vor ataca fix unde te doare.
4- Fetele refuza sa isi expuna sentimentele deoarece exista posibilitatea sa nu si le cunoasca. Practic nesiguranta proprie " imi place sau nu imi place ".
5- Sunt pur si simplu idioate in momentul in care tipul respectiv a demonstrat ca exista atractie din partea lui.
6- Sunt curve. Chiar daca se simt atrase de caracterul unui barbat, banii le vor interesa mai mult si mai mult, asa ca prefera sa nu spuna nimic legat de sentimente.
7- Pentru ca si deoarece sunt fete, n-au suficienta imaginatie sa exprime ceea ce le framanta, si revenim la subiectul in care nu se inteleg nici pe ele nici sentimentele lor, dar se asteapta ca noi sa o facem.
Numai bine :-)

10 răspunsuri:
| Dexter8136 a răspuns:

Fetele sunt secretoase, deoarece adevarul doare, iar asta nu este o calitate speciala a fetelor, ci a omului. Multi prefera sa minta, multi sunt ipocriti, isi traiesc viata ascunsi in spatele unor masti, deoarece considera ca nimeni nu ii poate intelege. Frica, teama de a fi denigrat, sunt motivele pentru care omul decide sa isi pastreze viata privata departe de cea sociala. De asemenea, omul cu cat cunoaste mai mult, cu atat reprezinta o amenintare mai mare pentru cei din jur.
~Everybody lise~

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acum depinde si ce le ai intrebat, ca daca le intrebi lucruri intime si personale, este normal sa nu i ti zică, ca doar nu esti casatorit cu ea, sunte ti doar prieteni sau colegi, ce tu nu ai secrete? eu cred ca ai, dar tu vrei numai ele sa ti zica tie, dar tu lor le zici tot? Sau si tu la rindul tau esti secretos. Banuiesc ca esti băiat. Ce vârstă ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tu unei fete, pe care o placi "ca o placi" desi esti constient ca nu te placehappy
Exista acea teama de a nu rani sentimentele altora iar tu constient ca sa spun asa vazand ca nu ii pasa de tine te mai chinui sa ii spui?!happy
Poate tu esti altfel spui lucrurile pe fata cand iti place de cineva, dar cum ar fi sa fi refuzat mai ales ca nici mie si nici tie, iar barbatiilor nu le place sa fie refuzatihappy
In ziua de azi nu este bine sa iti expui sentimentele asa de pe o zi pe azi. Sunt din ce in ce mai multe fete, persoane carora le este fricabig grin pe de-o parte se intelege de ce, Dexter este un geniuhappy (tipu ce ti-a scris mai sus)

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

De proaste au impresia ca noi le citim gandurile frate eu mereu le trimit inapoi pe unde au venit pe astfel de ifosite jegoase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce direct e omu laughing)

| Matthew1995 a răspuns:

Nu sunt doar fetele foarte secretoase, si baietii sunt secretosi. Spre exemplu si eu sunt foarte secretos cateodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt nesigure pe ele si au pretentia ca toti sa stie ce gandesc fara ca ele sa spuna. Ca altfel simt ca nu li se da destula atentie.

| RAY a răspuns:

Pentru ca fetele astepta totul pe tava, cauta sa le implori sa isi ofere vaginul lor sa te pui in picioare sa i juri iubire infinita iar ea sa te insele cu primul curavar iar tu prostul crezi in ea si invers e la fel

| Seven07 a răspuns (pentru RAY):

Eu cred ca tu ai o probleme psihica cu vaginul :-))

| RAY a răspuns (pentru Seven07):

Bun venit in club