Trebuie sa ai rabdare! Nu e placut prima data, dar cu timpul o sa vezi ca o sa ti placa! Bucura te ca partenerul tau are rabdare cu tine si profita de asta. Discutati, spune i tot ce te framanta, ce vrei sa stii, si mai incercati!
Buna. nu stiu ce sa spun.
nu am incercat. nu prea pot sa-ti fiu de ajutor. dar din experientza tuturor prietenelor mele care miau povestit. prima data este dureros. apoi ai o senzatzie placuta. nu stiu ce sa spun. poate cu mai multe incercari o sa treaca durerea. nu ii ceva ce ii permanent. si la inceput doare. mai ales fiind virgina.
sper ca te-am ajutat cu ceava. ai grija d tine :*
nu stiu ca eu sunt virgina dar dinauzite stiu ca este km nasol prima oara t doare fte tare
dar nusitu ma pui p ganduri :-s
Depinde de fiecare fata, in ceea ce priveste durerea.depinde ce fel de himen ai
.
![]()
exact asa eram si eu.
dupa prima data am zis ca nu mai fac in viata mea sex ca e dureros ca nu stiu de ce lumea zice ca e placut si asa mai departe.
dar deja de a2a oara s'au schimbat treburile.am simtit si placere nu numai durere. deci trebuie sa te gandesti ca o sa fie mai bine. o sa vezi
Prima oara este foarte dureros.incearca sa folosesti lubrifiant.si sa va incalziti inainte. un preludiu ceva.