| Madalin2004 a întrebat:

Salut,TPU!
Trec printr o perioada grea, nu am vrut sa scriu initial, dar simtiam nevoia sa ma descarc la cineva si sa imi spun oful.
Am 21 ani sunt de 11 luni cu o fată, care in prezent are 17 ani.La inceput totul a fost foarte greu, eu am plecat in afara 6 luni la munca,a fost relatie la distanta. Ne am dorit foarte mult si intr-un final,in luna iulie,distanta s-a terminta. Au urmat momente foarte frumoase,ea si a inceput viata sexuala cu mine,ne iubeam,am mers in vacante impreuna. Dar de o luna si ceva totul scartâie. Nu ii gresesc cu absolut nimic,o iubesc,o respect,ma inteleg foarte bine,cu parintii ei si cu rudele ei. Ea spune ca numai este fericita in relatie,nu ii gresesc cu absolut cu nimic,credeti-ma,o iubesc,ii dau mereu cate o floricica,ea spune ca numai vede un viitor cu mine,de inselat nu ma inseala,stiu sigur asta. Nu stiu ce sa ii mai fac,uneori cred ca gresesc ca iubesc prea mult,nu imi vad viata fara ea. Azi mi-a spus ca vrea stop,vrea sa fie singura,nu vrea sa mai fie cu mine ????. Pur si simplu spune ca nu o fac fericita,mereu i se nazare cate ceva…. Am incercat aseara sa am o discutie matura cu ea,, ce asteptari ai dl relatie?’’;,,ce vrei de la relatie’’;,,ce pot face sa fii fericita?’’, iar ea raspundu-mi cu,,nu stiu…’’ Ma simt distrus fara ea,doar masina ce m-a mai calmat,dar asta e doar pe moment,dupa ce ajung acasa si pun capul perna,incepe calvarul pentru mine,incep gandurile,stresul…
Ajutati-ma va rog, ce pot sa ii fac?
Ce are?
Ce ii fac gresit?
I am spus,cine te iubeste cu adevarat nu renuța niciodata,ci incearca sa repare.
Iar ea mi-a spus,,numai simt sa fiu cu tine’’
Nu ma judecati,dar masina m-a mai alinat, am intrat in niste curbe une limita este de 30, le am luat cu 120….
Ma simt pierdut, nu are rost sa traiesc fara ea….

1 răspuns:
| Misteriosul333 a răspuns:

Trebuie cumva să ajungeți la o înțelegere. Din ce ai menționat reiese că acum ești foarte îndrăgostit de ea, iar pe ea nu interesează de tine. Este pierderea ei, treci peste, dacă aceasta este singura soluție, dacă nu știe. Este greșeala ei. Poate se va răzgândi pe viitor, sau poate nu. Iar în legătură cu mașina, ai grijă să nu intri în vreun pom ceva las-o mai moale. Relaxează-te.