Trebuie cumva să ajungeți la o înțelegere. Din ce ai menționat reiese că acum ești foarte îndrăgostit de ea, iar pe ea nu interesează de tine. Este pierderea ei, treci peste, dacă aceasta este singura soluție, dacă nu știe. Este greșeala ei. Poate se va răzgândi pe viitor, sau poate nu. Iar în legătură cu mașina, ai grijă să nu intri în vreun pom ceva las-o mai moale. Relaxează-te.
Lasă mașina în parcare până te calmezi, sau mergi cu ea pe un circuit, nu pe drumurile publice unde poți omorî oameni nevinovați!
Singura ta greșeală a fost că ai pus suflet într-o relație cu o copilă imatură.
Ascult-o - dă-i timp. Doi, trei, patru ani. Dacă până atunci îi vine ceva minte în cap, ai putea să ai _atunci_ o șansă. Acum... Nu!
Daca inainte erai okay cu propria-ti viata, acum este doar un moment in care vezi ca nu are rost nimic, o sa-ti revii intr-un mod sau altul.
De ce o vrei asa de mult pe ea? Ce are asa special de o vezi unica? Daca doar pentru ca ai fost primul ei barbat din dormitor, nu face pe nimeni unicat, pe langa asta, tind sa cred ca exista de la inceput scartaieli in relatie, ceva ce ai omis si ar fi trebui sa vezi.
Personal am observat ca in unele relatii este necesar o doza moderata de toxicitate si nonsalanta adolescentina pentru a putea functiona o relatie pana la o anumita varsta. Ma gandesc ca fiind mult prea devotat cauzei a creeat in mintea ei faptul ca nu mai are ce mistere sa gaseasca in tine. Nu zic sa devii neinteresat de ea, dar cum tu ai fost impreuna cu ea si ar trebui sa ii cunosti starile si comportamentul, ti-a dat vreodata de inteles ca are un anumit model de baiat ce il doreste sau ca ii place jocul asta din a fi uneori neinteresat de ea?
''Ce are?
Ce ii fac gresit?''
Trebuia sa te casatoresti ma intai.
''Nu ma judecati, dar masina m-a mai alinat, am intrat in niste curbe une limita este de 30, le am luat cu 120….''
Ptr tine exista spitale psihiatrice.