| GologanIonut a întrebat:

Salut, trec printr-o despartire, rrelatia noastra a durat 4 ani. A fost genul de fata in care puteai sa ai toata increderea dar apoi in ultimele 6 luni de relatie a inceput sa se raceasca, motivul fiind ca eu nu ii mai acord atentie. Ideea e ca eu am oferit totul pe tava incercam mereu sa alung monotonia si sa o fac mereu fericita, intr-adevar nu i-am adus flori in fiecare zi. Suntem despartiti din luna februarie si ea inca nu a sters pozele de pe Facebook, Instagram. De ce?

15 răspunsuri:
| spuncevreau a răspuns:

Te sfătuiesc să mai acorzi o șansă relației cât încă se mai poate, altfel o să regreți mult timp.
Ea se pare că așteaptă să faci un pas în direcția asta, de-aia nu a șters pozele cu tine.
Dar nu o să aștepte la nesfârșit, în final o să se sature și o să-și găsească pe altcineva.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca ar fi mai util sa o intrebi direct de ce nu a sters pozele.Ati mai vorbit intre timp? Poate ea isi doreste sa reluati relatia, asa cum dai si ti de inteles, dar nu ai de unde sti pana nu discutati deschis, preferabil fata in fata, nu in online.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Din cauza papagalilor care nu sunt în stare sa isi surprindă femeile zilnic cu flori, femeile s-au răcit

| exoticbutters a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Casatoreste-te cu mine, te implooooor

| ania a răspuns:

Dacă voiai sa alungi monotonia trebuia sa te însori cu ea.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Daca se insura cu ea acum era divortat. Nu mai incurca habotnicia ta cu nevoile celorlalti.

| Gr4ande440q a răspuns:

Mie după patru ani mi-a spus că nu mai e ca la început și exact ca la tine și răcise totul bineînțeles că își găsise pe altcineva dar eu nu mi-am dat seama eu zic totuși să mai încerci dacă nu asta e pregătește te să ți cauți hobby uri și poate găsești pe altcineva iesi cu prietenii nu te mai gândi și cel mai important nu te mai încrede atâta poți să faci asta dar până la un punct nu suntem în povești și nimeni n o să stea 70 de ani cu tine poate doar în cazuri senzaționale

| GologanIonut explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tu femeii tale ii aduci flori in fiecare zi.
Jura cu un ban gura.

| GologanIonut explică (pentru spuncevreau):

Ne-am tot vazut in perioada asta, ea o tine mortis ca nu vrea sa ne impacam, dar tot ea ma cauta sa iesim. Iar acum a sters pozele de pe Facebook la ambitie pentru ca am intrebat-o eu de ce nu a sters pozele, dar de pe insta nu. Nu imi ofera niciodata un raspuns clar mereu trebuie sa citesc eu printe randuri

| GologanIonut explică (pentru Gr4ande440q):

Ba eu inca cred in dragostea aia pana la batranete caci daca nu ar fi asa n-are avea rost sa mai incerc relatie.

| GologanIonut explică (pentru suntserios):

Acum 1 an am cerut-o in casatorie, urma sa avem nunta peste 2 ani.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru exoticbutters):

Nu mersi, burlac pe viață

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru GologanIonut):

Da frate, în fiecare zi ca un gentleman adevărat. cine nu face asta e PAPAGAL

| GologanIonut explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Si atunci de ce spui " burlac pe viata" inseamna ca femeia caruia ii duceai florin in fiecare zi cum spui tu totusi nu a stat langa tine. Gen s-a pisat pe florile tale cum ar veni.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru GologanIonut):

Total gresit. eu nu sunt adeptul relațiilor serioase. Toate relațiile mele nu au durat mai mult de 3-4 luni pentru ca eu nu vreau mai mult și pentru ca nu sunt proiectat sa fiu monogam. Nu s-a pisat pe florile mele, din contra a apreciat. Ce ma întristat mai mult a fost ca era surprinsă maxim când mă vedea cu flori și ca nici un băiat în ziua de azi nu mai oferă flori pentru ca sunt zgarciti.