| Laur195 a întrebat:

Salutare, acum 3 luni am iesit dintr-o relatie de 3 ani, iar dupa 2 saptamani de la despartire in viata mea a aparut o fata care mi-a placut si am ajuns sa am o relatie cu ea de 2 luni, dar am realizat ca m-am grabit si nu e tocmai ce imi doresc. are foarte multe calitati si e pe placul meu, dar eu simt ca trebuia sa mai petrec timp singur si inca nu imi doresc o relatie serioasa momentan cu nimeni. Ce ma sfatuiti sa fac? Ea deja e foarte atasata de mine si deja vrea sa merg la ea acasa sa ii cunosc parintii. Imi e teama pe de o parte sa renunt la ea deoarece pare o fata super dar pe de alta parte nici nu as vrea sa am presiune asupra mea pentru ceva ce nu-mi doresc cu adevarat.

2 răspunsuri:
| NexCube a răspuns:

Încearcă sa fi cu ea nu conteza sentimente de neliniste ai contează sa te gandesti la sentimentele tale fata de ea si sa alegi daca ramai cu ea sau nu pentru ca daca nai fi cu ea ai pierde ocazia de a fi cu ea pentru ca poate ar fi cu alcineve.happy

| KimiReed a răspuns:

Ia totul ușor, dar nu te despărți de ea! Îi vei cauza foarte multă suferință, iar biata fată nu merită asta.