"Nu vrei un suc", "nu, nu vreau", "pizza, prajitura, ceva", "da-mi pace", "asta nu pot eu sa ti-o dau, Domnul Isus o da, El zicea "pacea mea o dau voua"", "a, da stii ca esti un baiat insistent", "pai trebuie sa ma bag si eu cumva in seama, ca altfel nu obtin nimica", "aha, si ce ai vrea tu sa obtii de la mine", sotata, totasa mai departe.
Disclaimer: acest dialog este fictiv, orice asemanatoare cu vreun dialog purtat in realitate este pur intamplatoare...
Pai daca iti place d ea dc o intrebare numai "cf?" daca e vreun eveniment ceva o serbare spre ex la scoala spune'i daca nu cumva vrei sa te insoteasca stai in preajma ei la scoala stai in anturajul ei si o sa gesti si u motive d discutii...invito undev intr'un parc sau pur si simplu p holul scolii spune-i daca nu cumva dp ore ar vrea ca u sa o insotesti acasa sau intrebare daca vrea sa iesiti si voi doi undva sa vorbiti etc sper ca te-am ajutat
FUNDA PLS!
Este cea mai penibila intrebare "ce faci?" la fel si rasp "bine"... cui face bine?!
intreab-o si tu cum a fost la ore, ce prostii a mai facut in ultima vreme cu baietii, gasesti tu ceva interesant de discutat.
Buna
vad ca tu vrei sa intrii in vorba cu ea...si nu prea merge.si nu stiii ce sa i spui
daca bu ti gasesti cuvintele incearca sa i atragi atentia cu priviri mai intense si zambeste i timp de cateva zile apoi fa te indiferent
ea va observa si va fi interesata de tine.
va functiona
multa bafta
Poti face 1000 de lucruri, da nici 1 fara urmatorul lucru: curajul
curajul sa ii spui ca iti place de ea
bine, nu asa direct la scoala...
faci ce ti-a spus andru, si dupa aia faci ce ti-am zis eu
Intreaba-o cum se descurca cu invatatul, ce pasiuni are, ce muzica ii place, ce actori/actrite ii plac, ce cantatele/cantareti ii plac, deca are vreun animal, daca i-ar placea sa aiba un animal(ma refer la un animal de comanie)intreaba-o lucruri despre ea(adica ce fel de baieti ii plac, ce anturaj are si chestii de genul asta)dar mai spune-i si tu lucruri despre tine ca daca nu, o sa fie ca la interogatoriu.
Sal.
pai intra si tu in vorba cu ea nu o intreba numai ce face discuta si tu pe anumite teme cu ea si dupa aia,, apropiete mai mult de ea'' si iesi si tu cu ea dupa scoala si dapa ceva timp spune-i ce simti.
bye!
Exista 'N' modalitati de a intra in vorba cu o fata, dar faptul ca nu purtati o conversatie de mai mult de 5-10 cuvinte este vina amandurora. In primul rand cred ca ar trebui sa stii ce fel de persoana e, despre ce ii place sa discute. Acest "bine, tu?" este putin banal, si prin asta imi denota ca e o persoana putin timida (scuze daca gresesc). Din cate am inteles nu e din aceeasi clasa cu tine. Gandeste, asta e un avantaj: "ce ora ai avut?" sau "ce ora ai acum?" ar putea fi urmatoarea intrebare. Daca la un momentdat se lasa tacerea ii poti povesti ceva ce ti s-a intamplat in trecut, sau ii poti spune despre un film pe care l-ai vazut. Astfel te poate cunoaste ea pe tine si va sti ce sa discute data viitoare cand te vede (probabil). Spune-i tu lucruri despre tine fara sa te intrebe ea, si chiar daca nu raspunde, nu uita ca te aude (;
Eu iti urez bafta si. tot ce vrei tu (: Pa
Hei, ciudat, dar si eu cam am aceeasi problema(doar ca e implicat un baiat ). Cati ani ai?
Ce-ar fi sa-mi dai idul si putem vorbi.eu iti spun ce sa faci in cazul tau, iar tu, evident, intr-al meu
de obicei, cand nu mai stii ce sa ii spui unei fete subiectele de discutie vin putin fortat si asta se observa. eu una prefer de obicei "limbajul trupului" decat cuvinte aruncate aiurea, subiecte care te-ar putea face de ras
arunca-i priviri "pe furis, pe care insa sa le observe, zambeste, gesticuleaza, si nu o mai intreba "ce faci" spune=-i doar buna, eventual. daca va fi interesata, te va intreba ea "ce faci"
. oarecum aiurea dar