Esti una din doveziile vii ca omul NU este proiectat sa fie monogam. Deși ai o iubita tânără si o viața sexuală activa se pare ca te-ai plictisit de prea mult bine si vrei altceva. E momentul sa puneți capăt relației si sa va trăiți fiecare viața separat străbătând cât mai multe cearșafuri.
Eu consider ca tu ai o eroare in a înțelege diferența dintre iubire și dorința sexuală. Iubitei mele nu îi poate lua nimeni locul. Ne iubim enorm de mult. Chestia e ca din punct de vedere sexual sunt foarte atras de către persoanele mult mai mature.
Gerontofil
Dude, ai o relatie de 5 ani cu fata asta. De ce ai arunca totul pe fereastra pentru o fantezie?
Cum am spus și mai sus. e ceva foarte foarte intens care nu se poate explica.
Si daca o inseala care-i problema?
Un om care își înșală partenerul este demn de dispreț.
Moral da, biologic nu
Ce e o relatie? Doar cuvinte, nu e nimic batut in cuie, o relatie sunt doar cuvinte.
Ca barbat poti sa-ti faci o familie intr-o zi, ce inseamna o familie? Lasi pe una insarcinata si in 9 luni o sa fii tata.
Relatiile si monogamia prea mult au fost inflorite, si am fost spalati pe creier tot, cand de fapt in realitate toata lumea e hipergama, cel putin toate femeile.
Eu nu sunt așa cum ai descris tu femeile. Eu sunt pro căsătorie și nu sunt adepta sexului în afara căsătoriei. Sunt o monogamă convinsă. Singurul bărbat cu care am făcut sex este soțul meu. Și doar cu el. Punct!
Pai ranesti sentimentele partenerului tau... Asta e problema. Inselatul este o forma de tradare. Ce incredere mai ai inntr-un om care te tradeaza?
Admit ca este distractiv si te simti bine cand incerci ceva nou sau inseli. Dar asta e doar pe moment. Pe termen lung nu te vei putea integra prea bine in societate cand ai eticheta de cheater. In plus eu unul nici nu m-as putea uita in oglinda cand stiu ca am tradat increderea cuiva. M-as simti ca ultima carpa.
Pai daca asta simti, desparte-te de prietena/sotia ta si urmeaza-ti instinctul daca asta doresti tu cel mai mult.
Chiar nu merita sa ranesti sentimentele partenerei. E o vorba: Si cu *** in cwr si cu sufletul in rai nu se poate.
E adevarat ca ranesti dar stii care-i treaba ca si partenerul tau te-ar ranii daca esti 100% pentru el si stie 100% ca nu ai parasi-o niciodata ca asa functioneaza femeile.
Culmea ca ele se indragostesc si se ataseaza doar pe emotii negative... si nu ma refer sa vorbesti urat cu ele sau sa fii violent si sau sa tipi si sa fii reactiv sau alte rahaturi de genu, ci sa fii mai distant, mai rece din cand in cand, impredictibil, sa fie tensiunea aia in aer.
Culmea ca daca o femeie te iubeste si o inseli, o sa te iubeasca si mai mult si o sa fie si mai atasata ca stie ca te poate pierde, poate vorbele ei spun ceva, dar actiunile ei spun altceva.
Atat timp cat in ochii ei esti cea mai buna optiune, daca ai insela-o cu cine te-ar inlocui? Cu o optiune mai proasta de care nu ii place?
Alea au defectiune la sasiu prietene.
) Exista in lumea asta si femei intregi la minte si care stiu ce vor. Ideal ar fi sa orbitezi in jurul lor cand cauti o femeie.
Si e o diferenta intre a fi papa lapte/lache care sta in limba 24/7 dupa femeia lui si intre a fi un barbat care are limite, valori si care este uns cu toate alifiile.
Nu e vorba de a fi rece. E vorba de a fi tu insuti. Sa nu iti compromiti valorile si misiunea pentru o pereche de craci. De exemplu eu cu prietena mea avem abordari si preferinte diferite in unele aspecte. Si amandoi am cazut de acord sa nu ne incalcam unul altuia lucrurile astea. Daca ei ii place sa faca un anumit lucru iar eu il urasc, cu siguranta nu am sa fiu prostul care lasa de la el. Si acelasi lucru e valabil si invers. Daca mie imi place ceva, iar ei nu, nu am sa o oblig sa faca acel lucru.
Intr-o relatie e vorba de respect. Respectul vine pe primul loc, abia apoi iubirea.