|

Sangerari cu 9 zile inainte de menstruatie? Care este cauza? Ieri a luat o pastila de escapelle

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

5.) daca pe 30 decembrie i-a venit menstruatia, si pe 4 ianuarie i-a trecut. Ciclul este de 30 31 de zile, cat tine perioada ovulatiei(fertila)
Raspuns : In cazul ciclului menstrual de 30-31 de zile, OVULUL este eliberat din FOLICULUL OVARIAN in ce-a de a 17-a sau cea de a 18-a zi a ciclului menstrual, numarat fata de prima zi de menstruatie.
Cunoscand acest aspect, rezulta ca OVULATIA s-a produs in data de 15 sau 16 Ianuarie si PERIOADA FERTILA s-a suprapus peste intervalul zilelor cuprinse intre 11 si 17 Ianuarie (11, 12, 13, 14 + 15-16 + 17).
Fiindca PERIOADA FERTILA a actualului ciclu menstrual s-a terminat in data de 17 Ianuarie, folosirea pastilei contraceptive Escapelle dupa ce au trecut 4-5 zile de la ovulatie, sau altfel spus cu 9 zile inainte de a se termina ciclul menstrual, se poate considera ca reprezinta o grava IRESPONSABILITATE, iar acceptarea cu buna stiinta sa-ti ''otravesti'' organismul INUTIL poate fi apreciat cu indulgenta o crasa INCONSTIENTA.
In mod absolut sigur NU a fost efectuat testul de fertilitate si ovulatie pentru a se stabili foarte precis daca mai esti sau nu in perioada fertila, inainte de a fi folosita acea pastila nenorocita. Sangerarea care a aparut, reprezinta cea mai mica grija posibila de care ar trebui sa fii acum ingrijorata, comparativ cu grijile si durerile de cap care vor urma. Sanatate ca vei avea nevoie de asa ceva!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Efecte secundare la pastila hormonală.
În plus, nu aș fi convins că va avea c.m. fix peste 9 zile. Va fi dereglat multe luni de acum încolo.

| a răspuns:

De la escapelle, e un efect secundar. Nu ai citit prospectul?