Pai fata este mica si nu gandeste de aia spune "nu" tu insa esti major si vezi lucrurile altel, fata nu-si da seama ca daca placi pe cineva nu e acelasi lucru cu a iubi, iubirea vine pe parcurs nu asa de la prima intalnire, mai sunt cazuri cum se spune dragoste la prima vedere, asa ca las-o in pace si cauta o fata chiar daca este mica de ani dar mai matura in gandire
Eu nu vad de ce esti confuz
Fata ti-a zis clar NU.
Faptul ca te mai saruta sau va mai tineti in brate stii si tu sper ca nu inseamna nimic. Probabil ca ii place ca e cineva acolo care e la cheremul ei si atat.
Deci, din nou : unde-i confuzia?
Inceteaza aceasta prostie fara sens imediat.Nu va face decat sa iti aduca suferinta in caz ca tii la ea sau o iubesti.Pentru ea esti doar un prieten cu beneficii ca sa zic asa. poate este atrasa de tine fizic si doar atat. Dupa cum ti-am zis ..INCETEAZA porcaria asta imediat ca iti bati joc de tine.
E imposibil sa placi o persoana sa te saruti cu ea sa imparti si bune si rele..Chiar daca e perioada asta mica de 3 saptamani au fost destule...ea zice ca nu simte nimic. poate nu gandeste ceea ce spune..se poate ca ea sa refuze o noua relatie pentru ca ink se mai gandeste la un anumit baiat care a facut-o sa sufere? si sa caute ceea ce a facut-o sa-l iubeasca la oricare alta persoana, iar eu nu am acel ceva?
Amaliaaaalala întreabă: