| alecsella a întrebat:

Sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an si ceva. Acum 1 saptamana mi-a disparut o anumita suma de bani, de care numai el stia.La inceput l-am banuit pe el, fara sa ii spun nimic, dar mai apoi inceput sa mi se planga ca nu are bani, ceea ce m-a facut sa nu-l mai banuiesc. Astazi am avut neplacerea sa fiu intrebata "e adevarat ca radu ti-a furat bani?". A fost un soc, avand in vedere ca de banuiala mea stia doar prietena mea. Iar avand in vedere ca persoana care mi-a pus intrebarea este unul din fosta gasca a prietenului meu, ma face sa cred ca de fapt el a fost si acum se lauda cu asta. Sau sa fi spus prietena mea de banuiala mea? Nu stiu ce sa fac, ce sa zic. Help

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

Eu nu te sfatuiesc cum probabil o sa faca altii, sa il intrebi pe el pentru ca, daca el i-a furat nu va recunoaste si in cazul in care nu a facut-o se va supara tare. Eu te sfatuiesc sa incerci sa deschizi o "ancheta". Vorbeste cu prietenii lui cu care te intelegi si tu bine si el si care crezi ca nu te-ar zice lui. Primul pas ar fi sa vorbesti cu prietena ta si sa o intrebi daca a zis cumva din greseala cuiva de aceasta banuiala. Vorbeste calm cu ea, nu fi agitata sau nervoasa ca se va teme sa zica adevarul. Daca va zice nu, atunci incearca sa afli adevarul. Ti-a mai disparut vreodata bani? Te-am pus vreodata pe ganduri baiatu asta? Ma gandesc ca, daca sunteti de un an si ceva impreuna trebuie sa il cunosti cat de cat. Il crezi in stare sa te fure? Oricum daca afli ca el a furat vorbeste cu el, poate a avut nevoie urgenta de bani si de aceea i-a luat. Oricum eu nu as putea ierta o persoana care ma fura. Succes:*

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu are trebui sa acuzi si sa banuiesti fara sa stii care e adevarul...de fapt, nu trebuia sa spui nimanui de banuielile tale, nici macar prietenei tale.
Deci, intr-un fel nu cred ca s-ar lauda cu asta, fiind constient ca tu poti auzi, dar totusi fiind cu el de atata timp, nu stiu, tu il crezi in stare sa faca treaba asta? Adica ar fi aiurea, dar oricum nu poti sti adevarul decat daca ar recunoaste el sau cine ti-a furat, dar asta nu stiu daca e posibil.Sau,poate i-ai pierdut tu si ai uitat...
Acum, chestia ca a zis ca s-a plans ca nu are bani, ma pune pe ganduri in sensul rau, ca e posibil sa faca asta ca sa nu iti dai tu seama ca el a fost cel care a furat, apoi faptul ca numai el stia...nu stiu ce sa cred; fi atenta la gesturile lui, oricum ar fi urat din partea lui daca el e de vina, atunci e aiurea...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

90%, el ti-a furat banii. Faptul ca s-a plans ca nu mai are bani, face parte din strategia lui ca sa nu il banuiesti. Prietenul tau nu trebuia sa stie despre acea suma de bani. Intr-adevar, 1 an este o perioada destul de lunga, in care poti avea incredere intr-o persoana dar nu 100%. Incredere trebuie sa ai doar in tine si in parintii tai; nici macar in cea mai buna prietena a ta. Da, el a fost si acum se lauda la toti prietenii din gasca sa; dar se pare ca nici el nu a stiut cui sa-i spuna prostia care a facut-o. Asa cum si tu ai avut incredere in el si i-ai zis despre suma de bani, asa si el a avut incredere in acel baiat care te-a intrebat daca este adevarat ca ti-a furat banii. Vorbeste cu baiatul acela, si roaga-l sa fie sincer cu tine. Daca iti va spune adevarul, nu face greseala sa te duci la prietenul tau si sa-i zici cine ti-a spus. Banii oricum nu mai pot fi recuperati, da-i papucii si gata. Bafta!

pa, pa.

| foxi a răspuns:

Mai asteapta! Se va afla adevarul!

| paramore a răspuns:

Acuma pe bune, cine avea sa ti-i ia dk numai el stia de ei? si doar n-o fi prost sa spuna ca are bani...mai bine vb cu amandoi o data, si cu el si cu amica tathinking dar ceva la mijloc pute

| Angel_5977 a răspuns:

Buna!

Cel mai bine ar fi sa-l intrebi direct pe prietenu tau daca ti-a luat banii sau nu.

| mahoney a răspuns:

Te-a fraierit happy te-a mintit big grin sincer, asta n-ar trebui sa-ti fie nici amic!

| BrokenBarbie a răspuns:

Probabil a spus prietena ta de asta, pentru ca nu cred ca cineva s-ar lauda cu asa ceva. Oricum, daca el e singurul care stia de bani e clar ca el i-a luat, ar fi bine sa nu fie vorba de multi bani. Nu te incurca cu astfel de persoane, cine fura o data, o sa fure si a doua ora, si a treia... etc. Ori cate sanse i-ai da niciodata nu o sa se schimbe si niciodata nu o sa poti cu adevarat sa ai incredere in el, mereu va exista in tine un sentiment de neliniste
http://play4money.sosblog.com/

| dichi a răspuns:

E si normal daca fur bani de la tine sa ma plang la tine ca nu am. Tocmai pentru a ma scoate din calcul. Parerea mea personala este sa abordezi subiectul asta direct cu el. Sa nu il acuzi ci doar sa intrebi si sa vezi reactia lui. Deja il cunosti cat de cat si mai mult ca sigur grimasele sale iti vor spune cate ceva. Succes

| Anonima_8669 a răspuns:

Pai intreab-o pe prietena ta daca stie ceva. daca o zis la cineva.sh apoi spune-i prietenului tau cati lipsesc bani sh intreaba-l dac nu stie unde iai pus. ceva de genu.

nu cred ca pritena ta o zis.la ala. mai degraba baiatu se lauda.

vezi tuhappy

| Anastasia101 a răspuns:

Salut.problema ta se aseamana cu amea nespus de mult.Eu sunt la fel in asa situatie ar fi bine daca mear zice si mie vreun sfat, tu ce concluzie te-ai facut din sfaturile date? te-a ajutat? cum ai procedat?