| micutamisterioasa a întrebat:

Sunt in dilema. Placeam acum ceva timp un tip destul de mult si incepusem sa tin la el, oarecum mai mult decat era cazul laughing). Am vorbit o perioada indelungata iar apoi nu-mi raspundea la mesaje timp de vreo 2 zile. L-am intrebat daca e suparat pe mine si mi-a spus ca da, curioasa ce-am comis l-am intrebat de ce si a raspuns ca asa i-a venit lui. Ok, am inceput sa trec putin peste asta, pana acum 2 saptamani cand mi-a spus ca vine de sarbatori. Nu stiu ce sa fac, sunt suparata putin pe el dar inca tin oarecum la el..sa-l refuz cu indiferenta sau sa-l accept?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Poate sa mai aiba si alte toane mai tarziu. Daca vrei o relatie serioasa, refuza-l. Daca vrei doar sa te distrezi cu el, accepta-l dar lamuriti situatia.

6 răspunsuri:
| KMaddieK a răspuns:

Accepta-l. dar cand ai ocazia clarificati situatie.

| HeadShoot32 a răspuns:

Vezi ce s-a intamplat de nu te-a bagat in seama zilele alea si ai sa vezi daca il accepti sau nu. Si sa aiba un motiv serios nu "n-am avut timp / n-aveam baterie la telefon / etc"

| Andrei_Stroia_1990 a răspuns:

Daca ii mai oferi o sansa va face iar la fel iti va fi aproape dupa bunul lui plac si cand o sa se plictiseasca o sa iti deie cu picioru

| micutamisterioasa explică (pentru Andrei_Stroia_1990):

Sincer si eu m-am gandit la asta.

| Andrei_Stroia_1990 a răspuns (pentru micutamisterioasa):

Tie iti place sa profite de trupul tau?

| micutamisterioasa explică (pentru Andrei_Stroia_1990):

Nu, nu profita nimeni deoarece inca sunt virgina happy.