anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fata de 17 ani am o mare problema mama mea mi a zis in clasa a 5 a 6 a ca vrea sa ma punsa sa desfac picioarele sa vada daca mai sunt virgina e normal? eu am facut o trauma nu pot avea prieten ca nu imi da voie e normal ce mi a zis? va rog sa imi raspundeti va pup

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama ta este medic ginecolog?
Dacă nu are încredere în tine vă deplasaţi împreună la un cabinet medical ginecologic pentru un control şi gata.
Nu trebuie să te ţină legată de pat sau calorifer, eşti destul de măricică şi poţi avea un amic, nu obligatoriu un prieten.
Sunt lucruri în viaţa asta care dacă nu le faci la timpul lor mai târziu ori nu te mai interesează ori este prea târziu ori ai pierdut lupta.
Staţi deschis de vorbă despre acest aspect al vieţii tale, nu trebuie să te pistoneze sau să te ameninţe. Trăim alte vremuri, avem alte nevoi şi o altă gândire.
Noroc.
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mama ta are nevoie ea însăşi de un control de specialitate la secţia psihiatrie!
Tu, pe de altă parte, ai nevoie de un psiholog şi să treci peste această traumă (poate nu-ţi dai seama dar la nivel subconştient e foarte gravă situaţia!) căci altfel chiar vei rămâne virgină până la 30 de ani sau, dacă nu, în orice caz nu vei avea o viaţă sexuală satisfăcătoare...
Ia măsuri! Urgent!

Abh
| Abh a răspuns:

Nu e normal sa te ameninte cu controlul ginecologic, dar uite ca in cazul tau a dat rezultate. Sincer iti spun ca nici eu nu imi doresc pentru fetele mele sa isi inceapa viata sexuala inainte de 18 ani si cu oricine se nimereste.

| Dominicc a răspuns:

Pai na. e o mama grijulie.
dar spune-i ca nu mai e timpu ala dedemult ca sa stai virgina pana la 25 de ani.

si in al 2-lea rand daca vrea sa stie sa te duca la ginecolog nu sa se uite ea.
ca nu are de unde sa stie.
Decat doctoru sau tu insuti poti stii daca mai esti virgina.
cu ochiu liber... hmm.
e ca si cum s; ar uita in fundu tau sa vada ce ai mancat azi.(scuze de aberatie)

si esti matura. fata in toata firea.

ai nevoie de un baiat.

poate nu de oricare pentru ca majoritatea sunt... aleluia.
stau cu tine 2-3 saptamani de fatada apoi. hai sa o facem.
e naspa situatia.
spune; i in fata povestea.
daca tu stii ca esti virgina nu ezita sa ii demonstrezi. dar,,, la ginecolog nu acasa

| irina20 a răspuns:

Daca mama ta e medic ginecolog poate vedea daca nu, nu.Mai incearca sa vb cu ea, spune-i ca esti aproape majora si ca ai si tu nevoiile tale.Ca iti place si tie sa iesi cu fete si baieti, si de ce nu? un prieten.Succes!

| kaya a răspuns:

Nu e normal ce face, ar trebui sa aiba incredere in tine sau sa te duca la ginecolog, si nu ar trebui sa te tina asa sechestrata ca ai si tu dreptul la o viata normala, nu trebuie sa ai nici o trauma caci ai timp de prieteni, important e sa nu te mai tina asa sub papuc ca mai rau face.Mult noroc

| 2696 a răspuns:

Mama ta nu prea este in regula...ai totusi 17 ani si e normal sa-ti incepi viata sexuala mai mult poti sa nu mai fi virgina daca te masturbezi...

| claudiea79 a răspuns:

La 18 ani poti sa faci dragoste cu iubitul tu pe care o sa il alegi tu. nu mama ta. sa poti folosi prezervative ca sa nu ramii insarcinta se gasesc in farmacii si la carrefour poti sa nu ii zici mamei tale ca faci sex. daca ar fi dupa parintii nu am face sex nici la 30 de ani asa sint parintii. nu este normal ce a facut mama ta

| →s ♥ ą← a răspuns:

Oo doamnestraight face. ciudat sincer.

| dulciana a răspuns:

Nu prea cred ca e normal. vorbeste cu ea.nu-ti fie frica sa-i spui ceea ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de inceput am sa te intreb: Mama ta e ginecolog? si in al 2 lea rand inseamna ca nu prea gandeste limpede, nu stiu ce sa zic dar e aiurea sa iti fie impus un lucru de catre parinti. Eu nu vreau sa iti spun mergi si fa cat mai mult sex, sau ceva de genu insa daca va fi sa te decizi tu ca e timpul si ca vrei simti nevoia mama ta nu va avea decat sa se resemneze bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing ceva de genu zicea si mama. si eu am 15 ani si nu mai sunt virgina de 2 luni rolling on the floor.

| dyana_8491 a răspuns:

Buna! si eu am 17 ani insa nu am problema ta! mama ta e putin sarita de pe fix, nu e normal sa-ti interzica sa nu ai prieten si nu e normal sa te ameninte ca te duce la ginecolog! viata e foarte foarte frumoasa, nu trebuie sa-ti bati joc de ea! mai bine incearca sa vorbeti cu mama ta si sa-i explici ca ai o varsta! mult succeswinking