| IneedHelpPlease a întrebat:

TPU, am nevoie de sfaturi..pe
12 noiembrie mi-a venit ultima dată menstruatia si pe 18 s-a terminat si pe 19 am facut "petting" cu prietenul meu..nu a ejaculat in mine si nici pe langa doar ma atingea cu vârful penisului si înainte de a face asta i-am pus mâna pe capul penisului sa vad daca era ud de acel "lichid preseminal" si dupa mâna mea era uscat.Mentionez ca am un ciclu de 28 maxim 30 zile..si in ultima vreme (nici macar o lună de la întâmplările acestea) am niste stări de balonare si gaze..si nu am pofte de mâncare si usor (foarte slabe) stări de greață(in gat)..si da..am stat cu stres pentru asta..si e posibil sa fie de la stres,dar astept parerile voastre.

Stiu ca o sa primesc răspunsuri de genul ca am facut ce am facut fără să mă documentez înainte, dar a fost o prostie de moment ce nu se va mai repeta

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ciclul tau menstrual este catusi de cat reglat si/sau chiar REGULAT, in acest caz inseamna ca organismul tau pe baza activitatii hormonale a planificat chiar din momentul inceperii actualului ciclu menstrual, data la care urmeaza sa se produca urmatoarea menstruatie si anume in jurul zilelor de 10-12 Decembrie. In acest caz OVULATIA s-a produs pobabil ca in data de 27-29 Noiembrie iar PERIOADA FERILA s-a suprapus peste zilele de 23, 24, 25, 26 +27-29 +30 Noiembrie. Fiindca o sarcina s-ar fi putut produce numai in cazul in care ar fi ajuns sperma in vagin intrunul sau in mai multe zile dintre cele menstionate, reiese in mod cat se poate de clar/sigur ca este IMPOSBIL sa se formeze o sarcina si sa ramai insarcinata in urma unui asa zis ''petting''? care a fost intretinut cu 5 zile inainte de prima zi a perioadei fertile a actualului ciclu menstrual. Atat teoretic cat si practic in proportie de peste 99%, intr-o asemenea situatie formarea unei sarcini se poate considera ca fiind imposibila chiar si in cazul in care sperma ar fi fost ejaculata IN vagin. Multa sanatate

| IneedHelpPlease explică (pentru corbulalbrosu):

Si daca acest petting s-a repetat și pe 25 Noiembrie? tot sunt sanse slabe?

Și din ce cauza am aceste stări de: constipatie, urinare frecventa in cantitate normală, balonare, gaze, fără pofta de mâncare? Stare o am de mai multe zile la rând. Multumesc

| corbulalbrosu a răspuns (pentru IneedHelpPlease):

Reiese foarte clar ca data de 25 Noiembrie a reprezentat a 3 zi a perioadei fertile, moment in care probabilitatea de a se putea forma o sarcina este deja mult mai mare in jur de 40-60%. Starile precizate si descrise pot fi provocate de diferite afectiuni insa nici una dintre ele NU este specifica sau sa fie urmarea unei sarcini chiar si daca ar exista asa ceva.

| sofisis a răspuns (pentru IneedHelpPlease):

Urinarea, gazele, balonarea si lipsa apetitului NU au nici o legatura cu sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Nu poti fi gravida.