Pai daca nu v-at protejat in nici un fel, da sunt sanse de sarcina dar nu 100% daca nu a ejaculat in tine! cam 50% da si 50 nu! Dar de ce nu mergi tu la o farmacie si cumperi un test de sarcina si vei fi sigura daca esti insarcinata sau nu, decat sa astepti aici pareri si presupuneri...
Am făcut azi de dimineață un test cu prima urină s-a văzut doar o liniuță clară doar una negativ
Atunci sigur nu esti insarcinata! trebuie sa ai minim 2 liniute!
De regula dupa un contact sexual, vei avea parte de dereglari hormonale din pricina actului sexual si ciclul menstrual poate intarzia.
Da știu, Dar nu mi s-a mai întâmplat să-mi întârzie atât am dureri de burtă și sânii dar nu-mi vine
Buna, de cand ma stiu am probleme de intarziere, nu este motiv de ingrijorare daca stii ca te-ai protejat, also daca ai ovare polichistice se cam intampla treaba asta. Mie imi intarzie si cate o luna, deja m-am obisnuit.Din cate stiu, in general se intampla rar sa iti vina la timp, eu folosesc aplicatia Meet me, trec acolo cand imi vine si cand imi trece si la urmatoarea menstruatie aplicatia ma anunta cand ar trebui sa-mi vina si asa am cumva o evidenta cat imi intarzie. take care.
Ieri pe la ora 21 a început să am scurgere roz deschis în cantități mai mici, Ar putea fii vorba de menstruatie? Testul de sarcină l-am făcut au trecut 21 de zile ieri l-am făcut (negativ ) Am durere de burtă fix ca la ciclu și mă mai dor puțin sâni poate fii menstruatia? Sunt foarte speriată
Iubita mea a avut perioade cand i-a venit abia peste doua luni. Insa dupa acel contact sexual neprotejat, ai sanse de sarcina chiar daca nu a simti el ca a ejaculat in tine. Pentru ca la unii barbati, lichidul preejaculator, poate contine spermatozoizi.
Mulțumesc frumos pentru răspuns mi-a venit într-un final!