| Allynn a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare pentru fete! Ce aveti in cap? Cum puteti frate sa dati asa cu piciorul la tot si sa va duceti la altu? Fara suparare da unele dintre voi sunteti proaste rau! Imi pare rau ca va spun asa dar mi se pare normal..Si nu uitati ca am mentionat unele!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce treaba avem noi cu asta?
Ok, unele fete sunt oribile, dar sa nu uitam ca sunt si unii baieti pe masura lor, daca intelegi ce vreau sa spun.

Nu te smiorcai ca nu ai de ce.Treci mai departe cu capul sus si vezi-ti de viata ta.
La un moment dat vei gasi o fata care sa te respecte, sa te aprecieze si sa te iubeasca pentru ceea ce esti.
Pana atunci, invata ca nu trebuie sa te avanti intr-o relatie.Trebuie sa cunosti acea persoana, sa te cunoasca si ea pe tine, iar pe urma, daca iti place ii oferi ce ai mai bun de oferit.

Respecta-i decizia.Asta si-a dorit? Asta a primit. Stii cum se zice: roata se intoarce. E posibil sa se intoarca la tine ca un caine cu coada-ntre picioare.

| Allynn explică (pentru anonim_4396):

Nu ma plang...Si stiu ca roata se intoarce. Am pus aceasta intrebare sperand ca voi fete o sa ma faceti sa va inteleg mai bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru Allynn):

Asa! :*

13 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Fetele acelea ori sunt extrem de imature ori nu au gasit la iubitii lor ceea ce isi doreau. Te-ai gandit la a doua varianta?

| Doηηa a răspuns:

Și eu a-și putea să vă adresez vouă băieților, bărbaților aceeași întrebare.
Ce aveți in cap?

| Allynn explică (pentru Doηηa):

Cum am mentionat si in intrebare,, unele fete" Nu toate! Intalegi...Asa e si cu baieti, Unii Nu toti happy

| Felys a răspuns:

Nimeni nu este de neinlocuit, daca te crezi atat de grozav, demonstreaza, nu plange pe siteuri ca esti parasit

| Raiiiisa a răspuns:

E exact acelasi lucru pe care il faceti si voi,dati cu piciorul la tot si va duceti in brate la alta.
Si asta pentru ca, ori nu iti mai iubesti partenera, ori ai gasit la cealalta ceva mai bun.
E acelasi lucru, nu vad de ce ati fi voi mai speciali, si noi sa nu putem face asta.

| Xenia16 a răspuns:

Sunt fata, am vazut si eu cum fac unele, dau bir cu fugitii cand nu le convine si se duc in brate la altu.Nici mie nu imi plac chestii de genul asta.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna dimineata! laughing) Cat de adevarat, sunt fata, dar sincer am ras la ce ai zis.laughing Acum serios dupa cum ai zis si tu nu toate suntem la fel, unele mai gandesc inainte sa actioneze. Daca acea fata a "dat cu piciorul la tot" crezi ca merita sa fii suparat din cauza ei, nu. Cine a plecat, bun plecat, dupa cum se zice. Nu am cum sa iti zic ce aveam noi inca cap(fetele) deoarece nimeni, dar nimeni nu gandeste la fel. Dar daca pe unele atat le duce mintea...ce poti sa faci, mergi mai departe si data viitoare fi mai atent pe cine alegi. happy O zi buna! big grin

| justsummer a răspuns:

Oare nu sunt si baieti care fac fix la fel?

| lauraroxi a răspuns:

Am vazut fete din astea care fug la altii fara se le pese de cei cu care au fost si care tin la ele, pe care sincer nu le inteleg! Probabil nu stiu ce vor sau habar nu am ce e in capul lor, poate cred ca le va fi mai bine!

| fanta24 a răspuns:

Buna! Stiu ca probabiliti e greu sa fii parasit, dar probabil fata aceea nu te-a iubit indeajuns, insa sunt o gramada de alte fete care asteapta un baiat care sa nu profite de ele, si care vor o relatie de lunga durata. Fetele care parasesc usor, sunt de obicei nehotarate in legatura cu viitorul lor, iar unele dintre ele vor sa raneasca pentru a nu fi ranite. Stai linistit, vei gasi persoana potrivita in curand, si probabil veti fi de nedespartit!