Din ce imi povestesti tu pot spune urmatoarele lucruri :
1 el este foarte incapatanat
2 el este foarte gelos
3 el inca mai tine la tine foarte mult.
Posibilitatea de a te mai impaca cu el, depinde de cum de bine iti joci ultima carte. Hai sa te invat o tehnica la care multi cad in capcana. Indiferenta ucide cd te vezi cu el incerarca sa zambesti,sa radiezi de fericire. vorbeste foarte degajat cu el,spune-i ca te grabesti,ca va mai vedeti,pleaca de langa el cu zambetul pe buze si foarte energica. aceste lucruri il vor face sa creada ca tu ai trecut peste asta,ca iti e usor, si el se va enerva. atunci cu siguranta va veni din nou la tine, se va baga pe sub pielea ta si va vrea sa fiti impreuna. Insa fi atenta ca dupa ce va veti impaca, el mereu iti va scoate ochii cu faptul ca tu l-ai pupat pe acel baiat. fi pregatita cu un raspuns bun, si sa nu fi afectata cand iti va zice. sper sa fi in stare sa joci cartea asta la cele mai inalte nivele!
Iti trimit id-ul meu pe privat. Sa-l bagi te rog in lista
Baga id-ul asta : mirunalaura48@yahoo.com
DE vreme de te-ai despartit de el si ai sarit in bratele altuia... e normal ce dezamagire a aparut in sufletul lui. Prin acest lucru i-ai demonstrat ca nu mai vrei sa ai treaba cu el. Normal ca iti va da in cap cu acest lucru ori de cate ori are ocazia. Daca faci ce a zis iluminous, cred ca tu vei avea de pierdut, Tu trebuie sa il recuceresti, sa ii arati ca ai gresit si ca regreti ce ai facut, iar indiferenta degeaba o aplici, deoarece ii va arata ca esti total dezinteresata de el. Da este o metoda dar nu si in cazul tau.
Am incercat sa-i arat ca am gresit si ca regret ce am facut. I-am aratat asta, dar zice ca nu poate concepe acest lucru.
O singura chestie iti spun. Pune-te in locul lui
M-am pus in locul lui si daca eu l-as iubi cu adevarat, l-as ierta.
Asa spui cand nu esti in situatia respectiva dar nu cred ca ai reactiona la fel daca ti s-ar fi intamplat cu adevarat.
Ba da, asa as fi facut. Eu pun mult la suflet + ca il iubesc foarte multe + ca iert foarte usor => L-as ierta.
Din pacate pentru tine toti diferim ca si comportament si afisare de sentimente deci nu poti avea pretentii ca si el sa faca precum ai facut tu. Si ca un sfat pentru tine, nu mai fi asa. Suflet poti pune de iubit poti iubi, dar nu mai ierta la fel de usor. Avem tendinta ca barbati sa profitam de cele mai mici puncte sensibile ale partenerelor noastre, iar faptul ca ierti usor, este un punct foarte sensibil care i s-ar putea urca la cap.
Ok. Multumesc ca mi-ai zis. Am sa incerc sa fac ceva in privinta asta.
Amaliaaaalala întreabă: