Pentru mine iubirea nu exista! E doar o senzatie de atasare
. Nimic mai mult!
. Asta e parerea mea:d
Iubirea este un sentiment de nedescris, gen fluturasii din stomac
care nici nu ii poti descrie
.
Nu cred ca poti exprima ce simti cand iubesti. iubirea pentru mine e atunci cand iti place de cineva atat de mult incat cei din jurul tau nu mai conteaza si vrei sa fii cu aceea persoana zi si noapte oricum iubirea este cel mai frumos sentiment pe care o sa-l simti tu vreodata!
:X fundita? ![]()
Ce dragoste? In general 2 persoane stau impreuna ori ca sa nu stea singuri, ori pentr-u ca simt atractie ori(asta este cel mai probabil) pentr-u sex.
Cred ca iubirea e cel mai profund sentiment care poate exista,si sunt sigura ca exista,dar nu sunt sigura ca este vesnica. Poate ca sufletul persoanei care o simte trebuie sa fie pur pentru a dura pentru totdeauna si a nu fi distrusa.Dar cert e ca sentimentul care iti aduce o fericire de neimaginat,dar in timp acea fericire deseori se transforma in speranta,dezamgire,deziluzie si o amaraciune adanca. Iubirea doar se simte,e imposibil de descris.Dar aduce acei norisori,fluturasi,si daca nu o simti nu ai cum sa te simti intreg,implinit,pentru ca merita sa fie traita orice ar urma dupa,satisfacerea de a iubi pe cineva cu o intensitate uriasa te marcheaza pentru toata viata si restul experientelor si te maturizeaza.E momentul cand esti dispus sa renunti la orice pentru a fi cu persoana iubita,cand ratiunea dispare,cand doar acea persoana exista pentru tine si vrei sa fii numai cu ea,si sa simta la fel desigur, iar tristetea si dorul pe care le simti atunci cand nu-ti mai este aproape sau dispare din viata ta este mult prea dureroasa si nu se poate compara cu nimic, e un gol interior.Cred ca esenta iubirii este sa stii sa o traiesti cu adevarat,sa traiesti fiecare clipa fara a te gandi la trecut si la ce va fi(Adica nici chiar inconstient),dar sa te bucuri de persoana iubita si de fiecare gest de afectiune si iubire pe care ti-l daruieste. Iubirea inseamna sa accepti,sa simti neconditionat,sa daruiesti fara sa te astepti sa primesti ceva in schimb,sa treci peste micile defecte,sa faci unele compromisuri,sa te daruiesti trup si suflet,sa speri, dar este un sentiment superb oricat de dificil ar fi si o imbratisare sau un sarut de la persoana iubita valoreaza mai mult decat orice avere, dupa parerea mea
Iubirea zici, ha? Ceva destul de interesant, de nedescris si totusi enervanta
.
Pai pentru mine iubirea este un sentiment frumos,placut, cand iubesti simti ca traiesti, ca esti implinit si nu crezi ca ai mai avea nevoie de nimic.Pacat ca uneori poate sa si raneasca, lasand in urma ei rani pe care greu se refac
Iubirea e atunci cand ii zici unui baiat ca-ti place camasa lui si el se imbraca cu ea in fiecare zi![]()
))...glm
Iubirea e atractia fizica si psihica dintr 2 persoane de sex opus... Iubirea e sora cu tristetea asa ca unde a fost o dragoste mare v-a ramane si o lacrima la fel
:*
E ceva extraordinar,o stare de nedescris, pacat k nu dureaza, intotdeauna paleste in fata durerii