| cristinabab a întrebat:

Un baiat virgin poate avea o boala cu transmitere sexuala? De exemplu as vrea sa fac sex oral cu un astfel de baiat si vreau sa stiu daca pot face fara griji

E doar o intrebare ipotetica, momentan doar il caut, nu l-am gasit laughing)

Nu ma judecati va rog

14 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Da, poate avea a boala transmisibila si pe cale sexuala, pe care el a capatat-o pe o cale non-sexuala.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, de la sex oral se pot lua absolut toate bolile cu transmitere sexuala pe care le are celalat (daca le are).
Nu toate bolile cu transmitere sexuala au bube, asaca ca mare atentie deoarece SIDA, HPV, Clamydia, trihomonas, hepatita B si C nu au bube si nici semne ca esti infectat, acelea afecnatu-ti sistemul imunitar si organele interne.
De aceea este recomandat ca sexul sa se faca NUMAI cu prezervativ, indiferent ca-i oral, vaginal sau anal.

| mihai69 a răspuns:

Nu judecăm pe nimeni, suntem aici doar ca să ajutăm.
Da, sunt boli care se pot transmite *și* pe cale sexuală dar și altfel. De exemplu, hepatita b și c. Dar nu numai.

| doctorandus a răspuns:

Dap, virgin nu inseamna neaparat sanatos. Un virgin poate suferi de boli contagioase.

| lpavel a răspuns:

NU! Exclus asa ceva!

| mihai69 a răspuns (pentru lpavel):

Când majoritatea răspunsurilor (plus pagini de internet cu specific medical) arată că sunt într-adevăr b.t.s. care se pot transmite ȘI pe alte căi, să dai calificativ nefolositor unui astfel de răspuns nu arată decât limitele tale.

| lpavel a răspuns (pentru mihai69):

Ti-am dat ce mi-ai dat asa ca ciocul mic! laughing

| mihai69 a răspuns (pentru lpavel):

Eu ți-am dat doar eronat. Pentru că într-adevăr ai răspuns greșit.
Constat că pe lângă lipsa de cultură, ai parte și de lipsă de bun simt.
Felicitări!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

In principu nu, dar exista boli transmisibile SI pe cale sexuala - cineva le-a enumerat mai jos.
Exista paraziti, asadar nimic nu e sigur.

Avand in vedere istoricul tau, e mai probabil sa ia el ceva de la tine!

| Kufu95 a răspuns:

Depinde de circumstanțe, mai bine este nevoie de un doctor în acest caz.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da, poate avea. Bolile includ:
HIV, sifilis, hepatita B/C (de la mamă sau prin sânge)
HPV, herpes, molluscum contagiosum (prin contact piele pe piele)
Herpes oral, mononucleoză (prin sărut)

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu stiu cati ani ani dar oral nu se face asta daca te respecti ca fiinta umana si ca fata. Daca vrei sa fi sigura asigurate da ca pe alta nu a iubit pentru ca e super ok ca relatie si boli nu poate lua decat daca au parintii lui si a mostenit prin nastere. Cautal bine si sa nu renunti, ai doar o sansa doar prima iubire e pe bune restul incercari. Dar nu te gandi al asta gandeste-te cum te va iubii in relatie cum vrei ca atitudine sa fie. Succes!

| Gjfjfjfjd a răspuns:

Imi poți da mesaj? Ca eu nu pot

| cosminpuol a răspuns:

Eu sunt virgin si chiar vreau sa fac sex momentan sunt la masturbare