Ai facut destule, eu zic ca ajunge deocamdata . confirmai fostei lui prietene ceea ce credea despre el si cupleaza-te cu el. Daca tot te-ai apucat de un ca cat acum si termina-l
Nu cred ca ai de ce saa te simti tu vinovata, erati prieteni doar atit...asa ai spus si tu, nu cred ca e nevoie sa vorbesti cu fata... aparasito pentru nu se simtea bine cu ea, nu te deranja prea tare
E decizia lui, e relatia lui. tu nu i-ai stricat relatia, el s-a despartit singur de ea.
Te placee ce nu tie clar, de aia s-a despartit de ea fara nici un resentiment. si de aia petrecea mult timp cu tine.
Să vorbești cu fosta lui prietenă, aici nu e vina ta, e vina lui că nu a fost sincer cu ea și ea dacă nu a avut încredere în el e clar că mai era ceva ce scârțâia în relație.
Cred ca ar trebui sa stai un timp deoparte sa vezi ce se intampla.adica: daca se vor impaca inapoi, poate a avut el ceva sau doar a avut impresia ca te place {nu a stiut ce vrea } sau daca te place cu adevarat si relatia care a avut-o inainte era chiar pe treminate TE VA CAUTA, sau poate asa e tipul si la randul tau vei avea aceeiasi soarta ..deci ramaii rezervata un timp ..parerea mea
Las-o balta! si gandeste-te ca relatie de amicitie intre baiat si fata tot timpul ajuta la ceva prost!
Tu chiar nu ar trebui sa faci nimic si oricum nu cred ca a fost vina ta, lasa lucrurile sa decurga in voia lor si ce o fi ramane de vazut...
O sa ii treaca la baiat, mai ales cand are roata de rezerva, adica pe tine/
Dar eu nu stiu daca vreau sa fiu cu el.(si nu cred ca el ma place atat de mult!)...in plus, conteaza si ce simte tipa aceea!