Am sa iti zic doar atat... cine te iubeste cu adevarat nu iti cere sa faci sex pentru a nu te dezonora si daca te iubeste nu are nevoie de sex pentru a merge relatia voastra
Bună.
Și de ce i-ai promis? Sexul nu se promite, el trebuie să vină pe parcursul relației dacă mai sunt și niște sentimente!
Nu trebuie să gândești așa. Dacă te iubește și te respectă nu-ți impune mereu să te culci cu el.
Faci pasul atunci când tu ești pregătită, nu el care are deja experiență.
Gândește problema la rece.
Sănătate!
Pa, pa.
Eu cred ca ar trebui. e normal ca dupa 3 ani sa vrea sa faceti sex, dragoste, e si el barbat pana la urma! s-ar fi saturat sa faca doar cu manuta!
faza ca se duce la altele poate fi doar un pretext ca sa-ti dai seama ca vrea sa o faceti! acum depinde si de varsta
Salut! Iti spun un sfat prieteneste, asa ca intre fete. Baietii vor un singur lucru, sa faca sex, dupa care se despart de noi. Exista in lumea asta cupluri fericite care nu se gandesc la ideea de sex. Singurul barbat care te va intelege si in care poti avea incredere este sotul tau. Dupa parerea mea el este singurul cu care ar trebui sa te culci(adica cu sotul tau). Daca el vrea sa se desparta de tine pentru ca nu vrei sa faci sex cu el treaba lui. Tu iti poti gasi alt baiat mult mai bun decat el. Lasa-l sa plece la altele, daca nu accepta situatia asa cum e. Si in primul rand gandeste-te la sanatatea tea, dupa cate am auzit ai trecut printr-o operatie. Eu mi-am spus doar parerea, tu fa cum gandesti tu ca e bine pentru tine. Te pup!
Exact in aceiasi situatie eram si eu pana acum un an. Am fost cu un baiat 2 ani, de la 17 pana la 19 ani si ma teroriza cu subiectul ''sex'' de multe ori pe zi... Tineam mult la el si nu vroiam sa-l pierd pentru asta, dar mi-am dat seama ca daca si el m-ar iubi cu adevarat m-ar intelege. Eu nu vroiam sa o fac cu el pentru ca nu simteam asta. Mi-am gasit destula putere incat sa ma despart de el. Sexul nu leaga doi oameni, ci dragostea. La vreo doua luni dupa aia mi-am facut un nou prieten, pe care il stiam mai de mult. Langa el nu am nicio retinere si cu el simt ca depasesc orice obstacol. Deci, gandeste-te doar la tine si fa ce simti.