Baga ID : dee_candy.girl in lista ![]()
Poate o sa reusesc sa te ajut sa treci peste ![]()
poti sa te descarci la mine :*
Heii nu mai plânge te înțeleg daca vrei poti vorbi cu mine
id meu e helerloredana
.
Pf. Te inteleg ca`l iubesti, dar chiar nu merita. Incearca sa-ti traiesti copilaria cat mai ai timp, ca de baieti o sa tot ai parte
.
Chiar il iubesti? il iubesti? il iubesti cu adevarat?
Daca e asa, ar insemna ca vrei binele pentru el, vrei ca el sa fie fericit, atunci indeplineste-i dorinta, lasa-l in pace pentru o vreme dace el crede ca va fi fericit cu cealalta.
Lasa-l o luna-doua, dupa care incearca sa vorbesti cu el (ca si cum ati fi amici) incepe cu "ce faci" si cuntinua prin a-i cere sfaturi. Daca raspunde la acestea e bine, si mai departe te descurci >usor-usor ii amintesi cum era cand erati impreuna
<
Dar sper ca, in perioada cand il lasi in pace, sa ti se vindece rana din inima si fii fericita alaturi de altcineva mai bun, care te merita![]()
Un 2011 plin de surprize >
Stiu cum e sa suferi, am avut si eu destule relatii mai lungi, si e chiar f naspa, dar incearca sa treci mai departe sau fa cum am facut eu cheama-l la un suc si puteti lamuri totul fata in fata ca asa e cel mai bine dar faza e ca ar fi mai bine sa nu aibe prietena pentru ca poate e genu de persoana sa nu insele... oricum ai grija ce faci si i`al incetu, bafta:*
Pentru Alyna, am incercat in orice fel sa-l fac sa vorbim fata-n fata dar nu vrea sa ne mai intalnim niciodata nici ca prieteni ca nimic.
Cristiiiiiiuy întreabă: