| edyyyy a întrebat:

Va rog cititi.....Deci de 2zile tot ma suna un baiat care zice sa ne intalnim sa ne batem.Da eu nici nu-l cunosc, si el ma stie pe mine.Si am refuzat sa ma duc si a inceput sa ma injure in telefon si i-am inchis.Ce ar trebui sa fac? Ca eu nu stiu nici ce clasa e sau ceva despre el.Mentionez ca un baiat i-a zis ca cica vreau eu sa-l bat da nici nu-l cunosc si acum a pus mai multi baieti sa ma caute peste tot. Si eu am cu cine sa ma duc sa ne batem ca sa nu imi iau bataie da imi e cam frica fiindca nu stiu ce clasa e.ca la telefon mi s-a parut o voce mai matura putin.Scuzati categoria dar este ce-a mai vizitata. Multumesc anticipat.

23 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Salut! Smecherasi ca el sunt multi. Ori te duci la politie, ori iti aduni un grup si ii scoti smecheriile din cap. Pace tie!

| edyyyy explică (pentru FoarteLetargic):

Gata am rezolvat pana la urma.Neam intalnit azi si am vazut cine era.Era unu dupa facebook care pe facebook era asa cuminte si vorbea asa linistit si pana la urma la ars eu azi.

| edyyyy explică (pentru FoarteLetargic):

Un fraier care e tare in gura doar la telefon.laughing)

| FoarteLetargic a răspuns (pentru edyyyy):

Marea majoritate sunt asa. Numai bine!

| CynicalCunt a răspuns (pentru edyyyy):

Anal?

| edyyyy explică (pentru CynicalCunt):

Ce anal ma?

| CynicalCunt a răspuns (pentru edyyyy):

Ai zis ca l-ai ars

Da ma am arswinking

L-am*

Care e problema ta pana la urma?

| Numero1 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica de toti fraierii. I-ai si tu pe-ai tai si du-te si dai o lectie. Asta daca nu cumva ti-e frica. Daca tu nu ai facut nimic nu are de ce sa-ti fie frica daca te bate vreunu pus de el, exista politie si parinti, poate ca cel mai bine ar fi sa nu-i mai raspunzi, poate vrea doar sa te sperie, nu-l mai baga in seama si nu are ce sa-ti faca pentru ca nu ai facut nimic rau.

| Tchami a răspuns:

Deci frate...
Du-te la el si bagai ce ai tu mai scump pe lumea asta in gura laughing
Dai bice laughing
Baftawinking!

| IonutRonaldo7 a răspuns:

Zii ma unde si cand sa va intalniti, si du-te si rupei gura

| Alexddu99 a răspuns:

Dupa mine mai bine ai suna la politie si sa spui ca te ameninta!
si sa le dai numarul de tel

| edyyyy explică (pentru Alexddu99):

Pai nu ma amenintat doar ma cheama sa ne batem....adica...

| edyyyy explică:

Da mai este o problema foarte grava....si imi este si rusine sa va zic...

| edyyyy explică:

Astea sunt toate detaliilewinking

| gig96 a răspuns:

Daca faci ce spune Alexddu99 vei parea un fustangiu cretin. Daca spui ca ai cu cine te duce du-te frate si ardel! arata-i cine este "the boss"
P.S nu insitig la violenta dar daca te duci la garda...ii va da doar un avertisment, si il vei supara mai rauwinking

| An0nimaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci cum a zis si Alex...Decat sa te bagi si in alte rahaturi.puppy dog eyes