Salut! Smecherasi ca el sunt multi. Ori te duci la politie, ori iti aduni un grup si ii scoti smecheriile din cap. Pace tie!
Gata am rezolvat pana la urma.Neam intalnit azi si am vazut cine era.Era unu dupa facebook care pe facebook era asa cuminte si vorbea asa linistit si pana la urma la ars eu azi.
Un fraier care e tare in gura doar la telefon.)
Marea majoritate sunt asa. Numai bine!
Anal?
Ce anal ma?
Ai zis ca l-ai ars
Da ma am ars
L-am*
Care e problema ta pana la urma?
Nu trebuie sa-ti fie frica de toti fraierii. I-ai si tu pe-ai tai si du-te si dai o lectie. Asta daca nu cumva ti-e frica. Daca tu nu ai facut nimic nu are de ce sa-ti fie frica daca te bate vreunu pus de el, exista politie si parinti, poate ca cel mai bine ar fi sa nu-i mai raspunzi, poate vrea doar sa te sperie, nu-l mai baga in seama si nu are ce sa-ti faca pentru ca nu ai facut nimic rau.
Deci frate...
Du-te la el si bagai ce ai tu mai scump pe lumea asta in gura
Dai bice
Bafta!
Dupa mine mai bine ai suna la politie si sa spui ca te ameninta!
si sa le dai numarul de tel
Daca faci ce spune Alexddu99 vei parea un fustangiu cretin. Daca spui ca ai cu cine te duce du-te frate si ardel! arata-i cine este "the boss"
P.S nu insitig la violenta dar daca te duci la garda...ii va da doar un avertisment, si il vei supara mai rau
Cel mai bine ar fi sa faci cum a zis si Alex...Decat sa te bagi si in alte rahaturi.