| Guitarlove a întrebat:

Vreau sa stiu cum pot afla daca un baiat ma place.happy
Cum am scris intrebarea precedenta, eu as avea semne ca ma place, iar multi imi spun asta.Am avut ocazia ca o colega sa vorbeasca cu matusa lui care este la noi in scoala. happySi am inteles ca si eu banuiesc ca el place pe cineva, dar cand intreaba el neaga.
Suntem mici, adica totusi la scoala avem niste preocupari. laughing
Se uita la mine, ma intreaba "ce faci? "...si sunt mai multe lucruri. incearca sa ma impresioneze. si pe nimeni nu baga in seama.NU PREA e cu FETELE. Poate pun niste intrebari aiurea. dar incerc sa aflu. happyMultumesc.kiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu crezi ca esti prima fata caruia i se intampla asa ceva, dar ce pot sa spun, parerea mea este k daca el iti ofera niste semnale inseaman k te place si poate nu stie cum sa iti arete sentimentele lui fata de tine, sau nu vrea sa o faca vrea sa te lase sa faci tu primul pas, eu am sa-ti ofer un sfat si sper sa iti fie de folos, nu asculta ce spune nimeni si incearca sa afli singura, si cel mai imp este ca el sa-ti spun daca tine la tine sau nu, nu ce spune o colega, matusa, etc.asta nu o sa te ajute niciodata

64 răspunsuri:
| bahhha a răspuns (pentru bahhha):

Si oricum cand sunteti mai la dos, nu sa vada toti, stii tu

| bahhha a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi s au intamplat punctul 1, 2, 6, 7....na si tot imi face eye contact si ma barfeste cu iubitu la o prietena de a mea laughing

Cam asa e...

Imprieteneste te cu el din "greseala"