| dana_2309 a întrebat:

Vreau si eu s-al uit pe baiatul care il iubesc enorm de mult, ins-a nu pot ce as putea face? cum s-al uit daca nu ma atrage la alti baieti? si stiu ca el are prietena ins-a oricum nu pot s-a ma ghindesc de al uita.

4 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

NU te gindi si gata... stai mai mult timp in companii vesele si primeste placere de la viata, tu gandeste-te ca soarta e asa ca poate el nu este dastoinic soarta ta a descis asa ca tu meriti ceva mai mult... timpu iti va arata adevarata cale.Nu te intrista totul e inainte nu uita ca baietii vin si se duc si las citeodata o urma rea dar pritenii si parintii tot timpu vor fi alaturi de tine si te vor sustine orice ar fi

| PinkTerror a răspuns:

Nu te mai intrista atat pentru trecut. priveste in fata pentru ca nu stii niciodata peste cine poti sa dai. si daca tu mereu privesti in urma... s-ar putea sa vezi pe langa cine treci doar dupa ce persoana a trecut deja de tine... sfatul meu nu te mai complica atat lasa timpul sa treaca si o sa vezi ca odata cu timpul va iesii si el din mintea ta.
have funwinking

| dreamygirl a răspuns:

Draga mea...in primul rand invata sa scrii!
Si "ghindeste-te"ca nu e nici primul nici ultimul bou care intra in viata ta...happy
Chestii d''astea se vor intampla de-a lungul timpului...Si vor fi mai multi boi...happy
La un moment dat te vei marita probabil cu unul...
Invata sa profiti tu de ei si sa nu mai pui nimic la suflet.
Si inca o data...INVATA SA SCRII!

| PupicelT a răspuns:

WTF...ce romana ai si tu...

Si ca sa raspund la intrebara ta, ce pot sa zic thinking incearca sa gasesti pe cineva, cu care sa te simti bine in prezenta lui, sa va intelegeti etc. Stiu, o sa zici ceva de genu " pai da cum sa nu, pare usor de zis", dar incearca, si cu siguranta vei vedea ca exista si un baiat care tine la tine... happy