?! va rog urgent. Fundoi
?! va rog urgent. Fundoi 

Daca dai test din lectie noua invata mai intai toate formulele si definitiile pe care le ai, apoi rezolva din nou exercitiile pe care le-ai facut in clasa, dar de data asta singura, iar dupa asta, te poti verifica cu rezultatele din caiet. 
Daca la test o sa va dea sa scrieti si formule sau definitii, ia fiecare formula/definitie in parte si scrie-o de cateva ori intr-un caiet pana o memorezi. Fa la fel cu toate celelalte si vei reusi! Bafta, pupici! :* 

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Eu mereu fac exerciti multe pn inteleg cam o ora maxim dar depinde de persoana
Pai poti sa te apuci sa face exercitiile ce leai facut in clasa si daca nu sti vreo definitie caut-o si invato. Mie imi merge intotdeauna.
					Eu atunci cand aveam de invatat cantam Acum nu mai am nevoie, acum ca am trecut de clasele generale de ceva timp, maxim o ora-30 de minute imi ia sa invat.Sau poti asculta pe internet ceea ce ai nevoie.E un mod mai usor de invatare.Eu cand am invatat Luceafarul l-am invatat de pe internet
 Acum nu mai am nevoie, acum ca am trecut de clasele generale de ceva timp, maxim o ora-30 de minute imi ia sa invat.Sau poti asculta pe internet ceea ce ai nevoie.E un mod mai usor de invatare.Eu cand am invatat Luceafarul l-am invatat de pe internet

Ia fiecare defintie pe rand.repeta acea definitie de multe ori pana o memorezi iar apoi aplica ce ai invatat. ia urmatoarea definitie si fa cum ai facut la prima.eu fac asa si am numai note bune. sper ca te-am ajutat. bafta la test!
Sa recapitulezi tot ce ai invatat. Simplu pentru mine. Daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca esti lenes/a sa pui mana pe carte!
Da pai daca nu iti amintesti o formula 100 %, ia eXemple mici ( incearca cu numere mai mici).
spanak3 întreabă:

anonim_4396 întreabă: