anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 2 note la istorie pe semestrul asta. Poate sa imi faca media din notele astea sau mai imi trebuie inca una? P. S : Am o ora pe saptamana istoria.

Răspuns Câştigător
| Angel_8830 a răspuns:

Poate sa-ti faca medie numai din astea 2 note pentru ca ai doar o ora pe saptamana. Notele trebuie sa fie cu una mai mult de cat orele pe saptamana la materia respectiva. P.S.: acum nu stiu este posibil sa te mai asculte...dar nu cred.e ultima saptamana si trebuie sa va incheie mediile.batting eyelashes

15 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da. La o ora pe saptamana, iti poate face media cu doua note. Daca aveai doua ore/saptamana, trebuia sa ai trei note.

| onasis1961 a răspuns:

Sunt suficiente! Chiar daca aveai una, dar era mare se da a doua din oficiu!

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Da poate. Pentru a face o medie e nevoie de cel putin 2 note.

| Eduard a răspuns:

Da poate. Stai linistita.

| elleme a răspuns:

Multumesc de ajutor!

| nighthope a răspuns:

Poate sa-ti faca media si cu 2 note, la o ora pe saptamana happy

| Annie a răspuns:

Mediea se poate face si cu doua note de preferat ar fi daca ai 1 ora pe saptamana la o materie de preferat ar si sa ai 2 note cum se intampla (cu o nota mai mult decat orele pe care le ai tu) asa ca poti sta linistita:*

| question_3585 a răspuns:

E bine daca ai doua note la o ora pe saptamana. daca esti multumit/a de media ta e totul bine.
P.S.cate ore ai pe saptamana + inca una.de ex. daca ai 2 ore de bio iti trebuie minim 2 note.
succes papa!

| XK a răspuns:

Da,se poate face media, stai relax

| RalooKee a răspuns:

Da, poate sa-ti incheie media. In cazul materiilor in care ai o ora pe saptamana, trebuie sa ai minim 2 note.

| albastrualb77 a răspuns:

Eu una zic ca poate sa iti inchida media si cu doua note daca ai doar o ora pe saptamana, dar iti mai poate da o nota pe caiet sau activitatea pe care ai avut-o la ore, etc.

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Pai depinde... eu am 4 note si imi incheie media... nu stiu daca se poate sa-ti incheie media cu 2 note trebuie sa-ti mai puna 1 sau 2 note happy sper ca ti-am fost de folos. fundita?

| ElySa a răspuns:

Pentru a-ti face media iti trebuie atatea note cat numarul de ore pe care le ai la aceea materie pe saptamana + 1 Exemplu daca ai doar o ora de istorie pe saptamana iti trebuie doar 2 note. Daca aveai 2 ore de istorie pe saptamana ti-a fi trebuit 2 note ( nr de ore ) + inca o nota adica 3 note

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,poate. Eu aveam 2 ore si 3 note. daca ai 1 ora si 2 note cred ca e de ajuns. Poate. FubditA? puppy dog eyes?

| bony a răspuns:

Depinde cum vrea proful daca el mai are chef sa te asculte o va face daca nu nu, iti poate face media desigur dar acum depinde de el.pup fundita?