| Maariaa18 a întrebat:

am si eu o intrebare, ce se da mai exact la admitere la Facultatea de drept? In Timisoara sau Bucuresti as vrea

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!


"Admitere licență 2014
INFORMAŢII GENERALE PRIVIND ADMITEREA 2014
FACULTATEA DE DREPT
DIN CADRUL UNIVERSITĂŢII DE VEST DIN TIMIŞOARA

Admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, ciclul de studii universitare de licenţă – specializarea Drept, se va desfăşura în anul 2014 pe baza următoarelor reguli generale:

1.Media de admitere reprezintă media dintre media generală a examenului de bacalaureat (pondere 50%) şi nota la proba de specialitate Test de evaluare a competenţelor lingvistice și de raționament (pondere 50%).

2.Media minimă de admitere este 6 (şase), iar nota minimă la proba de specialitate Test de evaluare a competenţelor lingvistice și de raționament este 5 (cinci).

3.Clasificarea candidaţilor pe baza mediei de admitere se face atât pentru locurile finanţate de la bugetul de stat, cât şi pentru locurile cu taxă de şcolarizare.

4.Clasificarea pe baza mediei de admitere este valabilă pentru primul an universitar, urmând ca în anii universitari următori să aibă loc, anual, reclasificarea studenţilor pe locurile finanţate de la bugetul de stat pe baza mediei generale a anului universitar anterior.

5. Facultatea de Drept organizează admitere în sesiunea din septembrie, doar pentru locurile cu plata taxei de școlarizare)." - SURSA :
http://www.drept.uvt.ro/? l1=17&l2=229


Pentru Bucureşti, vezi detalii la linkul :
http://drept.unibuc.ro/......-utile.pdf

http://www.drept.unibuc.ro/Concurs-de-admitere-ZI-s21-ro.htm


Toate cele bune.

2 răspunsuri:
| AnnaaaMaria a răspuns:

Din cate am auzit eu, facultatea de drept de la Bucuresti e singura din tara la care se da admitere, deci presupun ca la Timisoara se intra pe baza mediei de la BAC. La Bucuresti admiterea se da din economie si gramatica limbii romane

| Maariaa18 explică:

La Timisoara se da un fel de test din cultura generala din cate am inteles