| Andreas757 a întrebat:

Buna cum pot sa visez in fie care noapte cand vreau eu? si ce vreau eu?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Oricum visezi deja în fiecare noapte, pentru că, în medie, omul are între 3 şi 7 vise pe noapte.
Nu poţi să controlezi apariţia unui vis "când vrei tu", pentru asta creierul trebuie să fie într-o anumită stare, pe care nu o poţi induce, decât prin somn laughing
În schimb, există visele lucide, visele în care ştii că visezi. Există mai multe metode de a reuşi chestia asta, dar necesită mult timp şi practică. De exemplu, te culci, şi după vreo 3-4 ore te trezeşti, stai treaz 20-30 de minute, şi apoi te culci din nou, concentrându-te că "o să fii conştient că visezi", fie înainte de culcare, te pui pe spate şi stai abolut nemişcat, ignori orice durere sau inconfort, dacă te mănâncă undeva, nu contează, dar nu te mişti. Dacă se poate nici ochii să nu-i mişti, ci doar să te concentrezi pe respirat, într-un mod natural, şi să nu te gândeşti la absolut nimic. Cu timpul, în câteva minute, dacă totul decurge bine, o să apară tot felul de senzaţii ciudate, şi ar trebui să fii conştient că visezi. Nu sună chiar atât de greu, dar este foarte greu, crede-mă laughing Practic, cumva, trebuie să îţi păcăleşti creierul că dormi, ceea ce se numeşte paralizie în timpul somnului (pentru că, în fond, eşti paralizat - e o metodă a creierului ca să controleze corpul ca să nu te trezeşti la orice mişcare subtilă).
Mai documentează-te despre visele lucide happy

| Cartoful2020 a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Salut ma poti ajuta sa visez eu cand dorm vad negru si câteodată rar simt ca cad dar vad negru
Te rog ajuta-ma

17 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Poti doar cind ajungi una cu tine, dar"mai este, mai este, destula poveste".

| DiannaDia a răspuns:

Simplu! Nu poti. laughing

| Crucified a răspuns:

De exemplu te gandesti toata ziua ca faci sex cu persoana iubita si la noapte visezi ca faci sex nu neaparat cu persoana iubita, si cu hamsterul.winking

| Resurrection a răspuns:

Se numesc vise lucide.
De exemplu, cand visezi sa te uiti la mana ta, in vis niciodata nu ai 5 degete, ai mai multe sau mai mutine, sau incearca sa numeri niste lucruri din jurul tau, o sa iti dai seama ca visezi si vei putea face ceea ce vrei in vis. Sau uite link-ul asta http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t227219.html

| emilitalia a răspuns:

Imposibil. Nu ai cum.

| AnnaAnnne a răspuns:

Te gandesti foarte mult inainte sa te culci la ceea ce doresti sa visezi la mine cateodata functioneaza fara sa vreau

| ThePerfictionIsADream a răspuns:

Visul este din subconstientul omului.Nu poti sa iti controlezi visul! Dar poti sa visezi ce vrei sau pe cine vrei!

| Andreas757 explică (pentru ThePerfictionIsADream):

Si cum fac sa pot visa in fie care noapte?

| ThePerfictionIsADream a răspuns:

Te gandesti Foarte mult la acea persoana sau acea intamplare si adormi cu gandul la ea iar apoi o visezi automat!

| paulacarry a răspuns:

Vis este un termen care descrie experiența subconștientă constând dintr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apare, de obicei, în timpul somnului, dar mai ales în cazul tipului de somn în care ochii se mișcă (somn paradoxal). Capacitățile cognitive, precum gândirea și memoria, sunt secundare, persoana care doarme percepând psihic și emoțional evenimentele petrecute în vis ca elemente reale petrecute aievea. Există o ramură a psihologiei care se ocupă cu studiul interpretării visurilor petrecute în timpul somnului. S-a observat faptul că o în medie o ființă umană petrece aproximativ 6 ani din viață visând (ceea ce corespunde unei medii de 2 ore pe noapte). Încă nu s-a aflat care porțiune a creierului generează visele, dacă există o singură regiune din creier care le generează, dacă sunt implicate mai multe sau care este cu adevărat scopul viselor. În timpul somnului rapid (paradoxal), eliberarea anumitor neurotransmițători este complet suprimată. Drept rezultat, neuronii motorii nu sunt stimulați, condiție cunoscută sub denumirea de relaxare nervoasă. Această relaxare suprimă astfel mișcările necontrolate ale corpului în timpul somnului.

Evenimentele din vis sunt cel mai adesea imposibile sau foarte puțin probabile în realitatea fizică din starea de veghe, fiind simultan în afara posibilității de control a persoanei care visează. Singura excepție cunoscută este visul cunoscut sub terminologia de vis lucid, în care cei ce visează sunt conștienți că visează, putând exercita controlul asupra diverselor aspecte ale visului inclusiv a mediului din vis. Într-un vis lucid, mediul înconjurător este adesea mult mai realist iar acuratețea senzorială este mai ridicată decât în visele obișnuite.Pe langa vise lucide exista si vise premonitorii care sunt un fel de deja vu.NU POTI VISA CE VREI TU CI DOAR CE VREA SUBCONSTIENTUL TAU.PANA AZI NIMENI NU A PUTU RUPE ACEASTA BARIERA.

| amoremioX a răspuns:

Asemenea chestii nu pot fi controlate

| zone3 a răspuns:

Imposibil.

| MegaChrysos a răspuns:

Hihappy Eu unul cand ma pun la somn, ma gandesc la ceea ce vreau sa fac si de obicei cu cine adorm sau cu ce adorm in gand aia visezhappy Iti urez noroc happy

| Oridiu123 a răspuns:

Raspunsul taeu e aici e posibil doar daca esti odihnit si te gandesti la acel lucru!
Uita-te si vei afla
http://www.youtube.com/watch?v=XcUhNXg38DM

| RADEX2233 a răspuns:

Cum pot sa ma transform in hulk

| Pascaru17 a răspuns:

Vreau sa visez și eu macar o data pe tatăl meu, de când a decedat nu l-am visat niciodată, de ce? și cum aș putea să-l visez?