|

Bună! Mă pregătesc să intru la liceu peste 1 an și aș vrea să știu păreri. Mă pasionează matematica, informatica, științele și baschetul. Mediile mele generale au fost 9, 78; 9,83; 10,00 și ultima urmează. Învăț bine. Aș dori să am profesori buni la astea de sus și să avem echipa de sport a școlii și foarte important fete drăguțe. Precizez că stau aproape de linia lui 116, pe Brâncoveanu, deci ajung foarte ușor la Șincai. E singurul liceu despre care mai știu ceva pentru că și mama a fost la el acum 25 de ani și că am broșura ei de final de liceu. Si mai știu că e foarte aproape de tineretului și de Dristor în caz că vrei să te distrezi sau dacă chiulești e aproape. Aș avea nevoie să nu fie foarte departe și să știu și ceva program: opțional, materii, cum iei note, orar etc. Sper să nu par ciudat că habar nu am și că cer parerea.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra pe site-ul liceului Șincai.Afli de acolo mai multe detalii, dar din cate stiu e mai mult pe filologie si literatura.Mate-info mai slabut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te pricepi la matematica si informatica, eu zic sa dai, nu o sa regreti, eu sunt a opta si tot la mate info vreau sa dau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează