| Glendo a întrebat:

Buna seara, am 19 ani și din păcate am doar 8 clase(nu am mai continuat liceul din cauza familiei și financiară deși eram olimpic pe partea de istorie și geografie) vreau sa ma angajez undeva dar mi-au cerut minim 10 clase, unde trebuie sa mă duc la seral sau la fără frecvență, este vreo diferență între ele? Mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face liceul cu frecventa la seral sau cu frecventa redusa, nu exista liceu fara frecventa.
Cu frecventa la seral se face luni-vineri iar cu frecventa redusa in weekend.

| Glendo explică (pentru Ioandelasal):

Deci singura diferența este ca una se face in cursul săptămânii iar alta în weekend?

| gabicoo a răspuns:

Poți face la frecvența redusă.

| Anonimul151 a răspuns:

În mare parte, se solicită 10 clase. Deci 10 clase ar trebui sa ai. Însă, am întâlnit la foarte mulți angajatori ca le trebuie inclusiv cu 12 clase.

Așa cum a spus și utilizatorul, ioandelasal, poți face liceul la frecventa redusă și vei avea 12 clase. Nu știu cum e acolo, dar e posibil sa se considere 13.

La mine în oraș exista un liceu unde se face și cu frecvență redusa, dar nu se merge în weekend. Ci după amiaza. Și destul de rar. Am înțeles ca se merge vreo 3 sapt în oct și 3 sapt în martie sau ceva de genul.

Dar, trebuie să te interesezi la tine în oraș. Depinde de fiecare liceu.

Mai ai șansa asta de a continua..., nu te lasă. Încearcă măcar sa ai 10 clase, dar dacă faci tot liceul o sa fie și mai ok.

Succes!