| Cristina_Andreea_2000_iVJH a întrebat:

Sunt Andreea si am 14 ani..sunt indecisa la ce liceu pot merge si as vrea ca voi sa ma ajutati..Sunt dintr-un satuc in comuna Todireni, judetul Botosani..Am facut clasa 1 aici in Romania apoi am mers in Italia..parinti mei crezand ca acolo vom duce o viata mai buna. Oricum am stat 5 ani acolo, am venit inapoi la varsta de 13 ani.M-am adaptat cu greu.In prima saptamana doar 2 prietene di copilarie vorbeau cu mine,apoi am inceput sa ma adaptez,oricum limba romana si fizica nu le-am inteles deloc, intrucat nici acum nu prea le inteleg, am o medie generala de 9.30 dar am dat cateva teste la romana si la matematica dar notele mele sunt de 5 si 6 poate chiar si 7.As vrea sa ma duc la un liceu bun.nu ma pricep la romana, fizica.dar in schimb stiu sa dezenez.nu chiar foarte bine dar mi s-a spus ca am talent, ma mai pricep si la engleza.Initial am vrut sa devin politist sau pompier deoarece imi place activitatea fizica..acum chiar nu stiu ce sa ma fac... Va rog sa ma ajutati dandu-mi un raspuns. please! Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Bianca10000 a răspuns:

Din ce ai spus tu poti sa te duci la:-liceul de arte
-la liceul militar.
poti sa te faci translator daca te pricepi la engleza(deci englez-roman, roman-englez). Sper ca te-am ajutat.

0 răspunsuri: