| Dianakaulitzz a întrebat:

Buna!
Sunt ingrijorata si am nevoie de ajutor. Am lipsit 4 zile de la scoala (nu am chiulit, am avut probleme medicale) fara sa apuc sa ii dau scutirea doamnei diriginte inainte de a face absente, cred ca probabil am facut 10 absente nemotivate deoarece nu mi-a intrat bursa. Oare asta inseamna ca imi va fi scazuta si nota la purtare?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuia sa predai motivarea medicala in maximum 7 zile calendaristice de la reintoarcerea la cursuri, daca depasesti acest termen nu ti se motiveaza absentele.
Si media la purtare se scade cu 1 punct la 20 de absente nemotivate.

| anonimg a răspuns:

Trebuia să ți legătura cu dirigintele, să o informezi despre starea ta, și ea îți spunea ce trebuie să faci. Dacă era necesar îi puteai trimite o poză cu scutirea.

| Beatrice011 a răspuns:

Nu stiu cum sta treaba, sper ca părinții tai i-au scris dirigintei si, știu ca a mai pățit o ruda ceva de genul dar, când s-a întors la școală i-a dat scutirea, nu a mai avut bursa, i-a scăzut nota la purtare si părinții ei au făcut plângere la inspectoratul de învățământ

| Dianakaulitzz explică (pentru Ioandelasal):

Daca dupa vacanta, e bine?

| Dianakaulitzz explică (pentru Dianakaulitzz):

Daca il dau*

| Dianakaulitzz explică (pentru Beatrice011):

Nu am informat-o eu personal pe doamna diriginta, insa le-am spus colegelor mele care probabil si sper ca au anuntat-o
Off nasol

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Dianakaulitzz):

Daca nu ai depasit deja termenul de 7 zile inainte de vacanta.