|

Buna. Acum cateva zile diriginta mea a numarat absentele si a trimis avertisment tuturor care aveau peste 10 absente nemotivate adunate de pe toate lunile, septembrie, octombrie si inclusiv luna aceasta noiembrie. Intrebarea este: Eu am avut de pe lunile trecute probabil 5-6 absente nemotivate deoarece mai intarziam la prima ora, dar cred ca a depasit cele 10 absente nemotivate pentru ca luna asta am lipsit vineri si luni, diriga trimitand avertismente marti, nu am avut cand sa-i dau scutire, iar ea mi-a trimis avertisment. Acum daca eu ii dau scutirea si imi scad absentele pana in 10, nu mi-a trimis avertisment degeaba? Sau imi mai scade nota la purtare? Va rog sa ma ajutati, sunt destul de ingrijorata.Conteaza media la purtare din liceu? Adica pana acum am avut-o 10, eu acum fiind a XI a.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Absentele trebuie motivate in maximum 7 zile de la reintoarcerea la cursuri, altfel nu se mai iau in considerare motivarile.
Daca te-ai intors marti la cursuri poti depune motivarea pentru zilele de vineri si luni in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Contează în funcție de facultatea pe care vrei să o urmezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Conteaza daca vrei sa dai in armata, politie, jandarmerie, etc. E subjugata rau tema absentelor, noi depasim lejer 50 de absente si nu ne face nimeni nimic. Anul trecut au fost colegi cu peste 150 cu 10 la purtare si n-au primit preaviz, mustrare sau alte tampenii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu vreau sa mi răspundeti doar la intrebarea despre faptul ca conteaza sau nu media scazuta, am mai pus o intrebare, aceea ca daca motivez absentele, nu imi mai scade nota la purtare chiar daca mi-a trimis avertisment.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează