| linarkfts a întrebat:

Bună! Sunt la liceu și vreau sa ma transfer. Cum se procedează cu transferul? Vreau doar sa schimb liceul nu și profilul. Daca sunt la mate-info contează ce nota am la matematică pentru transfer sau doar media generala? Nu am medie mica la matematica, dar am auzit de la cineva ca îți cere și media.

7 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Fratele meu, dar ce generație de proști, analfabeți și absorbiți de rețelele sociale avem acum!
Tu ai auzit de secretariatul școlii, de Inspectoratul școlar! Caută pe internet, pe google, dacă nu ști ce sunt și unde funcționează! Căci numai acolo aflii astfel de informații!
A, să nu uit, fiind minor ai nevoie de acordul părinților pentru transfer!

| linarkfts explică (pentru ValentinMihai78):

Apreciez acest "frumos" raspus,dar m-am interesat de transfer,iar secretariatul îmi spune ceva, netul altceva. De asta întrebam aici ca să ma lamuresc și eu de la oameni care poate au trecut prin asta. Nu înțeleg de ce jignești oamenii aiurea! Nu ne cunoaștem, nu ma cunoști, puteai ignora întrebarea ca sa nu-ți pierzi timpul cu generația de "prosti" cum o numești tu! Întrebarea mea principala era legată de notă, iar uni au spus ca se ia în considerare alți ca nu, pe net nu am găsit nimic de genul și de asta am întrebat aici. Zi buna!

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru linarkfts):

Dacă asta consideri jignire, iartă-mă, dar la vârsta ta, deja aveam la activ un loc de muncă și nu aveam rețelele sociale ca să ne rezolvăm problemele școlare! Și, în 30 de ani, rezolvarea problemelor școlare în România, tot fizic se rezolvă, nu online!
Dar, e problema ta, dacă ești sensibil că cineva îți spune adevărul!
Trebuie să știi că sunt probleme care pot găsi rezolvarea și online, dar un transfer școlar se va rezolva de triunghiul reprezentat de părinți, școală și Inspectoratul școlar!
Apropo, viața e dură, nu te mai comporta ca "o domnișoară de pension"! Maturizează-te!

În primul rând, chiar sunt o domnisora, nu sunt băiat. Dacă nu ți convine o întrebare nu înțeleg de ce mai răspunzi. Eu consider jigniri ce ai folosit tu la început legat de generatie, făcând referire și la mine. Ai spus și tu foarte bine ca suntem din generati diferite, așa că nu prea ma aștept la altceva de la oameni ca tine care au rămas prinși în trecut. O zi bună!

Eu am "rămas prins în trecut", dar în acel "trecut", noi cei tineri ascultam de cei în vârstă, îi respectam și nu ne dădeam aere de superioritate! Chiar eram ambițioși să îi depășim și doar unde chiar nu știam apelam la sfaturile lor!
Apropo, am lucrat în un domeniu în care am cunoscut mulți tineri și pot să îți spun că sunteți un dezastru noile generații! Dezastru! Noroc, că mai sunt unii și altfel, căci atunci s-ar alege praful de țară!

Eu apreciez sfaturile date, însă nu apreciez când se folosesc jigniri și generalizari care nu își au rostul. Nu știu unde ați lucrat sau ce ați făcut, dar ar fi bine sa nu mai generalizati persoane pe care nu le cunoașteți doar pe baza generației sau a unei întrebări. Eu nu as folosi cuvine urate cand raspund la o intrebare și as da dovada de maturitate dacă as avea varsta pe care o aveți. Nu cred ca respectul trebuie sa difere de la o generatie la alta.

Vei ajunge la vârsta mea și vei înțelege de ce ai impresia acum ca ești "jignită"! Succes în viață!