Heii..Am sa iti zic eu. La 1 roman ne va da semnificatia titlului sau mesajul transmis. La 2 roman mai mult ca sigur o compunere ceva : imaginara sau reala.
Sper ca te-am ajutat. Fundita? :*
Probabil o sa fie nuvela-Miorita sau romanul Baltagul sau balada Miorita.
In primul rand se va da text la prima vedere.In al doilea rand pana la urma pentru tine Miorita ce e balada sau nuvela? Si in al treilea rand romanul si balada nici nu sunt pentru examen.
M-am incurcat, era nuvela Popa Tanda, si balada Miorita.Nu te da asa destept pentru ca eu am vazut examenele de anul trecut la o prietena si era balada.
Nu,nu ma dau destept dar iti spun ca anul trecut s-a dat caracterizarea unui personaj si balada este scoasa pentru examen.Asa de curiozitate, cauta mai bine pe net si apoi vino si scrie aici.
Consider ca ar fi mult mai potrivit pentru Evaluarea Nationala sa se dea ori un pastel, ori o fabula si sa ne exprimam opinia :-? Anul acesta la subiectele speciale de evaluare nationala ( pentru olimpicii sportivi ) s-a dat o poezie, o fabula mai exact si la I B, semnificatie de mesaj. Iata subiectele : http://adevarul.ro/......ndex.html.
Succes! :*;)
Va pica sigur o compunere argumentativa ia a doua compunere va fi pe baza imaginatiei
AlexandruExTreMe întreabă: