Da, este foarte bine, insa daca vrei sa slabesti in continuare trebuie sa adaugi programului tau in fiecare zi.Ca sa fiu clara, eu am sarit coarda o saptamana, 4 zile cu pauze si am slabit de nu-ti vine sa crezi.Incap in vechile perechi de blugi.Am facut in felul urmator:prima zi 1000 de sarituri, a 2-a zi 2000, si am ajuns la 4000.Nu te speria de numar, asa ziceam si eu la inceput.Trage de tine pana poti sa faci 100 de-odata.Si,cu pauze bineinteles,vei reusi sa te surprinzi. Apoi,din nou,cu bicicleta mareste timpul pe zi ce trece, fiindca corpul are tendinta sa se obisnuiasca cu exercitiul fizic, nenorocitul! La fel si la alergat.Dar sa nu cumva sa iti dai duhul din tine, exagerand.O mica pauza ca sa iti reintri in ritm nu va strica niciodata, altfel nu vei putea sa te ridici in picioare a doua zi.Alimentatia sa nu cumva sa o reduci drastic,tot ce trebuie este sa nu mananci deloc dulciuri,chipsuri, sucuri, ciocolate, zahar (in ceai pune miere, dar si aia moderat).Nu trebuie mari schimbari in alimentatie fiindca in sport sta secretul.Sa nu mananci doar fructe sau alte prostii de astea.Pe parcursul antrenamentului ai nevoie de energia intensa din mancare, altfel lesini si n-o sa slabesti.Fa-ti un program de respectat.5 mese pe zi.Prima va fi masa normala, copioasa dar moderata, apoi la distanta de 2-3 ore o masa de fructe,dar doar un anumit tip de fruct, neamestecat cu altceva. Dupa minim o ora(fructele se digera repede) trebuie sa iei a treia masa, alimente cu proteine care iti dau energie, carne etc, deci masa gatita. Apoi dupa 2 ore din nou o masa de fructe(alt fruct), iar dupa minim o ora poti sa iei masa de seara, sa fie maxim ora 7, o cina usoara, dar nu saraca in carbohidrati. Dupa ora 7 nu mai manca nimic.Mananca la ore fixe.Nu bea apa o ora dupa ce ai facut sport, decat foarte putina.Mananca cum ti-am zis si nu putin, deoarece corpul tau are nevoie de aceste proteine, daca mananci cateva feliute de fructe pe zi vei sfarsi rau, daca nu grav.Si chiar si mai rau, vei incepe sa te ingrasi inapoi, s-ar putea si sa cazi in deprezii si sa pierzi controlul greutatii.Nu e de jucat cu alimentatia, hraneste-ti corpul si vei vedea rezultate cu sportul.
Pai mai poti manca si ceva lactate degresate si fulgi de potrumb fara zahar, ceva nuci, alune nesarate, piept de pui, salate. Daca vei manca doar ce ai zis tu nu o sa rezisti mai mult de o saptamana pentru ca nu ai diversitate. Celulita nu prea poti sa scapi de ea definitiv niciodata.Incearca sa bei multa apa si sa paci sport dar oricum pentru celulita iti trebuie cel putin 6 luni.Nu te stresa pentru ca toata lumea are celulita, e ceva normal si nu cred ca ai asa multa incat sa se vada fara sa strangi carnea.
15 min la bicicleta? mi se pare cam putin, baga si tu 2 ore daca vrei sa arzi calorii cu bicicleta. La fel, alergat usor 5 min = calorii foarte putine arse, chiar neglijabil, mareste distante, fa cu pauze, gen 2 ture de stadion, pauza, apoi alte 2 ture, pauza, apoi alte 2 ture, cat poti.
anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă: