| Brâncuşi a întrebat:

Bună TPU,m-am hotărât să citesc o carte,ce carţi îmi recomandaţi,ceva gen, aventurathinking Jules Verne, sau orice alte carţii, ce v-au fascinat şi vau plăcuthappy

39 răspunsuri:
| Forev3rAlone a răspuns:

Bun, inceplaughing Dar fara autoriwinking

1- Fortele Raului Absolut
2-Luna Noua
3-Casa Noptii
4-Jurnalele Vampirilor
5-Twilight
6-Ingerul Noptii
7-Nu plange sub clar de luna
8-Damnare
9-Blestemul Focului
10-Gazda
11-Frenezia
12-Paranormal
13-Evermore
14-Fantomele ne stiu toate secretele
15-Academia Vampirilor
16-Baltagul
17-Ucigasul misterios.
Cam atat pentru ca trebuie sa imi fac tema acum laughing

| Brâncuşi explică (pentru Forev3rAlone):

Dacă am timp le voi citi, sincer sunt foarte ocupat în ultima vreme, dar cu puţină voinţă sigur voi începe cu plăcere un nou volum.
Mulţumesc, o seară bună!

| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns (pentru Brâncuşi):

Hei Brancusi! Buna! Nu cred ca ne cunoastem dar eu te am la prieteni(la fel si tu)
Ce carti imi recomanzi sa citesc? big grin
As vrea sa citesc Aventurile lui Oliver Twist, dar eu nu am gasit in Constanta si in Navodari(unde stau eu)
Mai interesant dintre ce au zis ceilalti am gasit Singur pe lume si Copii capitanului Grant.Tot ceva de Jules Verne sau altii gen el!
Daca nu spune-mi ce sa aleg? Copiii capitanului Grant sau Singur pe lume?
Am auzit ca e misto singur pe lume dar dupa cate a spus Chrisz pare interesanta si Copiii capitanului Grant! Deci ce ma sfatuiesti? big grin

| Brâncuşi explică (pentru PяĬɔhĬηĐεℓ):

Bună ziua, cu respect te sulut, pâi în primul rând trebuie să citeşti ce vrei tu apoi să ceri sfaturi... Eu te-aş sfătui să citeşti Singur pe lume o carte foarte interesantă precum şi autorul ei : Hector Malot.
Desigur ar mai fi o idee să citeşti şi copii căpitanului grant şi căpitan la 15 ani dar pe mine unul nu m-a încântat deloc, fiecare cu gusturile lui.
O zi splendidă!

Mersi Brancusi! happy

Brancusi iti multumesc foarte mult! Am ales Singur pe lume si sunt foarte incantat de aceasta carte! Mersi inca o data!

| RainbowDash07 a răspuns (pentru RainbowDash07):

Eragon, Twilight, Casa Noptii si multe altele

| RainbowDash07 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Pai... Jules Verne? sunt multe carti ale lui minunate

| Brâncuşi explică (pentru RainbowDash07):

Mulţumesc de încurajare, am mai precizat acum am alte înclinaţi spre romane poliţiste, oricum mersi!