| Popescu_Roxana_2001_ZIbr a întrebat:

Buna TPU.
Sunt in clasa a IX si doresc sa ma transfer la un profil mai bun.Cum se procedeaza şi cum se face o cerere de transfer?

Multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| Felekan_Ramona_1978 a răspuns:

Daca noul profil este intr-o alta institutie de invatamant decat cea in care inveti acum, atunci trebuie sa mergi la secretariatul/directiunea acelei institutii ca sa te asiguri ca ei te accepta si in ce conditii. Daca te accepta, mergi la directorul scolii in care studiezi acum cu o cerere de genul: "Catre conducerea liceului xyz. Subsemnata abcde, domiciliata, CNP, eleva in clasa abc, prin prezenta rog sa-mi aprobati transferul la o alta scoala. Mentionez ca motivul cererii mele este lalalala, in prealabil am obtinut aprobarea de inscriere din partea scolii la care intentionez sa ma inscriu. Sperand ca cererea mea va putea fi rezolvata favorabil, multumesc anticipat" Daca esti minora, va fi nevoie si de acordul scris al cel putin unuia dintre parinti, sau, declaratie de luare la cunostinta asupra faptului ca vrei sa te transferi. In teorie e posibil, practic stii exact imediat dupa ce te consulti cu conducerea de la noul profil - unde vrei sa te transferi. Bafta!

| xShifT a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si cand sunteti de bun acord duceti-va la directorul liceeului respectiv si acolo iti va explica el ce trebuie facut.Asa am facut si eu!