Pentru a da titlu unei carti trebuie sa stim continutul. dar cum nu este recomandat sa impartasesti continutul unei carti inainte de a fi publicata, nu cred ca te pot ajuta cu adevarat!
Titlu:
Amorul dulce
Povesti din inima
Scrisoare de iubire
Copertă:
Păi poţi folosi un desen făcut în paint sau pe www.desenatori.ro/desenează.html
Poţi să faci fundalul roz, şi nişte inimi în mai multe nuanţe, plus flori roşii.
Pa, pa!
Pentru coperta cred ca te-ar ajuta poza asta http://viatasiganduri.blogspot.com/2011/01/ce-inseamna-dragostea.html
Iti propun urmatoarele titluri Dragostea plinge...curcubeul iubirii...e simplu sa iubesti.
Pentru ca cartea este despre dragoste titlu ar trebui sa descrie toate povestile care sunt scrise in ea de exemplu:dragostea pluteste in aer sau o dragoste infinita etc iar despre coperta t-i-as sugera ca desenul de pe ea sa fie desenat de tine deoarece da un aer captivant si te face sa vrei sa citesti cartea respectiva ...asta e parerea mea sper ca te-am ajutat
Titlu :poveste de dragoste
scrisoare de dragoste
iubire nelegiuita
parerea mea e sa nu pui un titlu foarte sirepos si in privinta copertei in nici un caz roz cu flori si toate din astea asa siropoase ci ai putea ceva mai special o coperta neagra cu o inima mare pe mijloc care e rupa si cu o sageata si ea sa fie rosie sau alba
Nu prea pot sa-ti recomand un titulu avand in vedere ca nu stiu continutul si personajele dar ce zicii de Dragostea,mereu o poveste,Dragoste imposibila,Iubire fara limite,Iubire dulce-amara,Zile fericite, Plansul dragostei, Dragostea o floare parfumata...incearca sa dai un titlu cat mai original si tot la fel pentru copeta ceva original eventual o poza sau desen cu dragoste inimi, doi iubiti ce vad un apus de soare etc.
Titlul e f important asa ca ai nevoie de ceva cae sa atraga cititorii, un titlu frumos nu ceva banal.Asa cum zice si Lavinia, am avea nevoie sa stim continutul cartii pentru a te ajuta cu titlul. Daca(virgula)cartea ta are si actiune si multe "obstacole"pentru personajele tale indragostite, ar merge titlul:"Ceva simplu si complicat:IUBIREA"