| ___Enzo a întrebat:

Bună ziua! La facultate sunt pauze între ore? Programul este și după ora 18:00? Care sunt diferențele dintre școală și facultate?

Răspuns Câştigător
| SkysetDarkkax a răspuns:

Salut! Da la facultate sunt si pauze (destul de lungi) intre cursuri, in care trece timpul foarte greu si multi stau in camine in timpul respectiv sau la cantina, fiindca este diferit fata de scoala generala. Programul este pana la ora 20 in facultate, iar pauzele, cat si cursurile se dau in functe de orarul stabilit. Nu este ca in scoala generala cu 10 minute pauza anuntata de clopotel la fiecare ora. Sper ca am fost de folos!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Da.

| AlexandraMariaStancu a răspuns:

Ai pauze după fiecare curs și seminar. Uneori dacă ai seminar sau curs de două ore. Ai pauză și între fiecare oră. Sau depinde pe la seminare în funcție de profi, unii preferă să te țină o oră jum, apoi să ți dea pauza sau să termine seminarul cu 30 de minute mai devreme. Alții fac 50 de minute sau o oră, ca la școală, apoi dau pauză 10 minute și revii la ora a doua.

| DanielVălean a răspuns:

Sunt zile in care cursurile sunt putine ca numar de ore, dar sunt si zile in care de dimineata si pana seara esti tot pe drumuri. Exemplu de zi scurta: un singur curs, de la 11-14, apoi toata ziua libera.
Exemplu de zi lunga: curs 10-12, curs 14-17, curs 18-20. Exista pauze intre, dar pentru cat de puțin dureaza, nici nu merita sa te deplasezi pana acasa, mai ales daca stai si departe.

| king5151 a răspuns:

Diferenta e ca daca vrei te duci, daca nu nu, trebuie sa fii prezent doar la examene.