Dragi colegi, profesori si invatatori,
Astazi, in cadrul acestui eveniment festiv, am dorit sa ii adresez cateva cuvinte de multumire si apreciere domnului meu profesor de matematica, care este si dirigintele clasei noastre.
Domnule profesor, prin dedicatia si rabdarea dumneavoastra, ati reusit sa ne inspirati si sa ne motivati sa invatam si sa ne dezvoltam. Fiecare lectie de matematica a fost o aventura in lumea numerelor si a logicii, iar sfaturile dumneavoastra ne-au ghidat nu doar in intelegerea materiei, ci si in formarea caracterului nostru.
Voi purta mereu cu mine amintirea modului in care ati transformat fiecare provocare intr-o oportunitate de invatare si crestere. Multumesc pentru increderea pe care ne-ati acordat-o si pentru sprijinul neconditionat pe care ni l-ati oferit.
Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru noi si va asigur ca vom continua sa ne straduim sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.
Cu respect si recunostinta,
[Numele tau]
Folosește AI-ul de la Google - Gemini. Eu l-am folosit de amuzament. I-am dat sarcina "Scrie o poezie de două strofe despre profesorul de istorie" și chiar a scris ceva frumos.
Salut. Încearcă în eseul tău să îi mulţumeşti cât de mult te a ajutat în aceşti ani şcolar şi să îi urezi succes pe mai departe.
Dacă nu vrei să folosești AI, gândește-te la ceva simplu și cu recunoștință, să mulțumești pentru parcursul pe care l-ați avut, bănuiesc că ești șef de promoție.
Fă un discurs scurt și la obiect de forma: "Dragi colegi, dragi parinti, dragi profesori, vă mulțumesc in numele tuturor colegilor mei pentru toată implicarea si dedicarea de care ați dat dovada in parcursul formării noastre ca oameni, va suntem foarte recunoscători." Apoi mai spui ceva legat de o întâmplare memorabilă dacă ați avut, dacă nu închei cu: "vă mulțumesc încă o dată si sper să ne vedem sănătoși, si cu aceeași energie pentru învățare peste 5 ani peste 10 ani" sau cand vă mai revedeți. Și apoi "mulțumim".
Scurt si la obiect, mai bine să zici ceva sincer decât să reciti poezii.
D-le diriginte,
Vă mulțumesc pentru anii petrecuți alături de dvs. Vă mulțumesc pentru faptul că ați fost alaturi de mine și de colegii mei. Ați fost ca un părinte pentru noi. Vă rog să ne iertați dacă la orele de matematica nu am fost atenți sau notele noastre nu au fost la așteptările dvs. O să vă am mereu in inima mea.
Nu a fost jumătate de pagină dar sper să te ajute