| Meow15 a întrebat:

Bunăă. La liceu literele claselor ( A B C D E ) sunt pe profiluri? Adică de exemplu toate clasele de filologie ( a 9-a; a 10-a; a 11-a; a 12-a ) au aceaşi literă?

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Măi, ai dreptate când spui că literele claselor sunt pe profiluri! Fiecare generația își are propria clasă, propria literă!
De exemplu eu, sunt la mate-info simplu, iar clasa mea va avea una din literele A, B sau C. Literele D, respectiv E vor fi la clasele de mate-info intensiv.
Următoarea clasă cu un profil diferit (de exemplu filologie) va avea litera F. Iar clasa cu profilul filologie intensiv va avea G.
Ai înțeles?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9M1, 9M2 etc inseamna de mate-info, 9T1, 9T2 etc inseamna de Turism, restul nu. 9A poate fi si de filologie, stiinte sociale, electric, automatizari etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Dar nu in toate liceele sunt numerotate cu A, B, C etc. Mai sunt : a9-a MI (mate-info), a 9-a F (filologie+ o lb straina- FS, FF).
Dar, daca au aceeasi litera, inseamna ca sunt acelasi profilhappy.

| Ioonela a răspuns:

Buna! Da, la mine in liceu toate clasele de filologie de la a 9-a pana la a 12-a au litera A, filologie +lb straina au litera B, toate de stiinte sociale au litera C, stiintele naturii litera D, iar clasele de mate- info au literele E, F, G si H.winking

| LauraSpunePeFata a răspuns:

Buna la noi este in felul urmator:
a-9-aA pentru mate-info
a-9aB pentru stiinte ale naturii intensiv
a-9-aC pentru stiinte ale naturii neintensiv
iar cu filologia :
a-9-aD sau a-9-aE, pentru ca sunt 2 clase de filo
sper ca ai inteleshappy