| KindKid17 a întrebat:

Cine s-a transferat de la Mate-info la Filologie? Cum a fost cu acomodarea? Va rog sa vorbiti din experienta propie! Funda.

4 răspunsuri:
| Black13LoL a răspuns:

Presupun ca acomodarea nu tine de profil, doar de persoana ta si de mediul care se schimba. M-am transferat de 2 ori, profile diferite, orase diferite, profesori diferiti. A fost usor daca esti o persoana sociabila. Eu sunt mai ironic de fel deci la inceput, pur si simplu vreo 2 saptamani faceam pe baiatul timid, doar ca sa pot vedea cu cine este de stat si cu cine nu. Nu ai vrea sa ajungi in ceva anturaj prost sau alte prostii. Daca te referi la acomodare ca materii, depinde iar de aceleasi criterii, ai putea sa te informezi de profesori de la elevi din clasa respectiva, ca sa stii ce sa nu faci si ce sa faci. Doar invata.

| KindKid17 explică (pentru Black13LoL):

Stiu ce profesori sunt acolo. Doar vreau sa stiu daca am sanse sa recuperez ce am pierdut si daca merita transferul. Nu le am cu matematica si deloc cu informatica. Acolo m-as descurca dar nu stiu ce va iesi. Sunt total nedumerit si nu stiu ce sa fac.

| Black13LoL a răspuns (pentru KindKid17):

Din cate stiu sunt ceva carti in plus si faci latina? Nu sunt sigur. De recuperat, depinde anul in care esti, nu o sa ai mult oricum, ii cam aceeasi programa la majoritatea materiilor, doar la cele pe care se bazeaza profilul sunt lucruri in plus.

| Anaandreea11 a răspuns:

Hey. de la mate info la filologie o sa-ti fie mai usor daca te muti. Stiu ca nu se face atata romana la fel ca la filo la mate info, latina nici atat dar... fii singur ca vor fii in clasa multi care sunt varza la romana si latina si in schimb se pricep la mate. Cel putin asa se intampla in clasa mea laughing