| alinutza_4400 a întrebat:

Credeti ca lumea va lua sf.in 2036., cand cica un asteroid se va ciocni cu planeta noastra? vor murii toate fiintele? sau doar o parte din ele?

Răspuns Câştigător
| CeQe a răspuns:

Fii tu sanatoasa pana in 2036, lasa asteroizii.

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mass media are un talent sa exagereze totul...
uite cum sta treaba! exista milioane de asteroizi care pot lovi pamantul ...asta e doar ultimul descoperit care are sanse mari sa loveasca pamantul!
dar aici vine smecheria ...sansele mari sunt de fapt de 1 la un 10000... ceea ce e destul de mult pentru un impact astronomic.dar practic,sunt mai multe sanse sa fii lovit de fulger, si sa iti vina si soacra in vizita, decat sa fie lovit pamantul de asteroizi!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Nu cred nimic din astea!
Sincer stiu ca va veni sfaristul lumii o data ca este scris si in Biblie!
Peste sute de ani!

| Teo a răspuns:

Nu nu cu asteroidu o fost in:2000, 2002,2004, 2005,2008,2009,2010 si 2012.Acuma aflam ca si in 2036laughing

| MoonLight a răspuns:

Hei hei. Cum ramane cu 2012?laughing Pai gata s-a anulat sau ce?
Stai tu linistita ca daca mai existam pana in 2036 un asteroid n-are ce sa ne mai faca. Astia de la NASA sunt in stare de pe acum sa distruga asteroizi, apai pana atunci!
Pai sti, potrivit legendei cu dinozauri, corect ar fi sa moara toate fintele. Da sti ce nu inteleg? De ce iti faci tu griji pentru 2036?thinking Adica inloc sa te ingrijoreze ce se va intampla in viitorul apropiat (maine, poimaine, saptamana viitoare) pe tine te intereseaza 2036. Fi serioasa! Daca murim, murim cu totii. Momentan nu e nimic sigur si nimeni nu stie ptc astea sunt doar speculatiioh go on. Sa vezi ce o sa mai radem pe seama documentarelor astea in care se zice de 2012 sau 2036, cu lacrimi! Parca ma vad in 2037 uitandu-ma la unu` din alalaughing.

| Nicole a răspuns:

Bună.
Noi nu știm cînd va fi sfîrșitul lumii, doar cel de Sus știe.Trebuie să avem credință și totul va fi bine!
Pa, pa.

| Yoana a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa nu mai crezi tu toate lucrurile alea pentru ca nu poate sti nimeni cand va veni sfarsitul doar Dumnezeu. Crede-ma, uita de toate astea si traieste-ti viata din plin nu sta sa asculti toate afirmatiile care nu isi au rostulwinking.

| мαddยtรรα a răspuns:

Draga mea, nu crede in astea! sunt minciuni :*. numai Dne Dne stie cand va fi sfarsitul lumii. oh go on

| alinutza_4400 explică:

nu m ingrijorez, pentru ca oricum o s incep s fac riduri si, s m uratzesc in 2030. ,deci numai bine, s nu trebuieasca s ajung o batranica senila, fumata si perversa fluierand intr-un azil laughing) Sunt curioasa doar :d

| Gabe4You a răspuns:

In, primul rand, planeta noastra nu v-a lua sfarsit in urma unui asteriod sau alt obiect spatial. Te sfatuiesc sa citesti Apocalipsa, ultima carte a Bibliei. Acolo spune cum v-a disparea pamantul vechi, insa v-a apare un nou pamant. Poti sa citesti toata Biblia ca sa intelegi in totalitate planul lui Dumnezeu

| dodo1001 a răspuns:

Murim cand vrea Dumnezeu si nu cand vrea asteroidul ala.
Dumnezeu ne-a facut, EL ne ia.
NICIODATA sa nu crezi in jurnalisti sau mai stiu eu cine.