| ElianaSc a întrebat:

Credeti ca poate parea penibil sau rusinos ca o persoana matura sau mai in varsta, sa frecventeze o facultate printre tineri de 19-20 ani?

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu e interzis. Daca vrei sa inveti, nu e niciodata prea tarziu. Dar s-ar putea sa nu beneficiezi de bursa si alte avantaje financiare.

| Dragosstpu a răspuns:

Studiul la o facultate e onorabil la orice varsta. Am vazut si la licenta si la masterat destui studenti care aveau peste 40 de ani, chiar peste 50. La facultate de stat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e nimic rusinos in a invata... la nicio varsta

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu. Ba dimpotriva. Pare mai inteligent si mai disciplinat. Viata e o continua invatare si noi oamenii ar trebui sa aspiram constant pe tot parcursul vietii, la cursuri, facultati, calificari, etc.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Eu am 27 de ani si sunt inca la facultate. Am doi colegi care au 40 respectiv 50 de ani care au familii si tot tacamul. Nu e nimic rusinos in asta.

| chironescu a răspuns:

Absolut deloc. Cunosc oameni între 40 și 50 care fac facultate și sunt de admirat. Pentru unii e prima, pentru alții a doua.
Penibil sau rușinos e să nu studiezi, să te lauzi doar cu „școala vieții", să susții că nici măcar nu are rost să înveți, că îți ajunge tik-tok-ul sau vreun discurs sforăitor ținut de un tâmpit.

| LPCTSTR a răspuns:

Asa cum au spus altii, inveti pentru tine, nu pentru altii. Cat timp nu esti un/o dubios/oasa, esti ok: cunosc pe cineva care a stat cu o femeie de 50 de ani in camin si dupa o saptamana femeia a inceput sa se cerseasca de 6000 de lei prin camin.