Depinde cat stii din liceu. Eu am fost ok cu doar cateva zile, cateva minute pe zi. Oricum, nu ai nicio sansa sa inveti 10h pe zi, mai ales daca nu esti obisnuit cu procesul. Chiar si daca stai cu caietul in fata 10h, dupa vreo 2 (chiar mai putin) deja o sa iti pierzi atentia. Deci 2h/materie...in total vin 6h, in cel mai optimist caz.
Te contrazic.
În liceu, nu am învățat niciodată la română, când toți aveau câteva caiete la sfârșitul lui a 12-a, eu abia am umplut un caiet în tot liceul. În ultima săptâmâna, nu știam absolut nicio operă. Niciuna.
În ciuda faptului că luni era proba la ro, eu abia sâmbătă dimineața m-am apucat să învăț. Am luat 9.
Asta e ca și faza cu învățatul de dinainte de sesiune, să te apuci din timp and so on. Nu. Poți aprofunda foarte repede dacă chiar te concentrezi și vrei să înveți. Dar da, depinde și de capacitatea ta de învățare.
Dar oricum, se poate, dacă chiar te apuci serios și te străduiești să fi complet acolo, învățând materiile respective.
Sanse mari sa pici bacul dar nu cu 3 dar cu 5. O sa fie o diferenta dar nu mare. Si daca citesti un singur subiect / materie tot sunt sanse ( minime ce-i drept) sa fie alte rezultate
Nu poti sa inveti 10 ore pe zi, adica nu eficient, nu ai cum efectiv sa fii concentrat atatea ore, o sa prinzi poate ce ai invatat 30 minute si restul de 9 ore si 30 de minute ai invatat degeaba.
Mai bine inveti 3-4 ore pe zi forta cu pauze de 10 minute dupa fiecare 50 minute ca sa asmiliezi informatiile bine.E de ajutor daca are si cine sa te asculte la ce ai invatat, asta daca nu e vorba de stiinte exacte.