| tutea a întrebat:

Este normal sa se scada nota la purtare daca am batut pe cineva in afara scoli, dar dupa ore.
Eu unu nu cred deoarece este in afara scoli, si in primul rand este vina lui deoarece ma injurat de mama si de tata si eu nu am acceptat asa ceva deaorece eu tin foarte mult la mama si la tatal meu.
Cine stie sa imi spune si mie PLS

6 răspunsuri:
| Bacteriuță a răspuns:

De fapt, nu. daca erai in timpul orelor, atunci da. dar asa, orele sunt gata, nu esti in scoala, nu ar trebui.

| Baton a răspuns:

DA, DA, DA, de trei ori DA tongue
si sti de ce?
daca elevilor li se intampla ceva pe strada in momentul in care pleaca de la scoala este responsabilitatea scolii.
e ca si cum ai avea un job si ai un accident pe drum cand pleci de acolo. ei raspund...bineinteles intr-o oarecare masura.
Data viitoare bate-l din vorbe si arata ca esti ceva mai bun ca el...
bataia nu prea iti foloseste la nimic, in schimb te poate baga in mai multe belele, acum sa pari tu duru.care spala... nu cred ca asta este rostul tau in viata.
el sa isi vada de ale lui si tu de a tale.
haidi pa! tongue

| Bibb1 a răspuns:

Nu, nu este normal. din moment ce erai in afara scolii, nu vad de ce trebui sa iti scada nota la purtare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai destept cedeaza. din partea mea ai 4.la purtare.si 10 la bataie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ai rezolvat problema foarte "inteligent", depinde de regulamentul scolii, fiecare scoala are un regulament de ordine interioara. Stai linistit, nota scazuta la purtare n-o sa-ti afecteze cu nimic viitorul tau stralucit (sunt sigur ca esti olimpic la matematica si premiantul clasei)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi la purtare se ia in consideratie si ce faci in afara scoli si dupa ore, nu conteaza daca esti acasa dupa ce ai termina orele daca faci ceva care ei considera ca e grav poate sa-ti scada nota la purtare