| username2468 a întrebat:

Heey!
Cine îmi spune și mie cum să mă pregătesc câtuși de puțin la matematică?
Sunt în clasa a 11-a la profil turism și până acum nu mi am făcut niciodată nici o temă acasă, iar când încep să fac un exercițiu, îl încep cam bine și pe urmă mă întâmpin cu formule din clasele a șaptea până a zecea și mă pierd, eu am de gând să dau bacul, dar mă tem că nu am să-l iau la matematică

Răspuns Apreciat de Editori
| Ineys a răspuns:

Doar meditatiile te mai pot salva. Alta solutie mai e sa te apuci sa faci variante de BAC la greu, dar daca nu stii sa le rezolvi si nu are cine sa-ti arate cum nu cred ca vrei progresa prea mult.

Intrebarea e, te descurci sa inveti singura? Sau ai nevoie de cineva care sa stea de capu tau sa inveti si sa-ti explice? Daca poti singura apuca-te neintarziat, daca nu, iti trebuie meditatii.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam greu daca nu ti-ai format un obicei din a-ti face temele acasa. Iti mai intra ceva in cap. Cred ca nici in clasa nu esti atenta. Numai de tine depinde ce vei face pe viitor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Prietenul tău Google.
Cauți.
meditații matematică online
meditații matematică online gratis
meditații matematică online gratis pentru bac

| Cosmin86 a răspuns:

Meditatii + 2-3 ore matematica pe zi + iti inchizi Facebook-ul.

Daca nu-ti inchizi Facebook-ul. e ok si asa, trebuie sa ma serveasca si pe mine o chelnerita cand servesc pranzul sau cina la restaurant, nu?

| Catrice a răspuns:

Ai liber, ia și fa niște meditații.

| Vali215 a răspuns:

Am fost în aceeași situație ca și tine. Singura soluție a fost să fac meditații, și din fericire asta mi-a adus și diploma de bac. Te sfatuiesc să faci la fel. Ești deja clasa a XI-a, ar trebui să începi deja.